• Öneri
  • Bu bebek arabasını kullanan varmı ( resimli )

gozde_arel sadece arabnın ağırlığı 15 kg bebekte olunca 20ye çıkıyor hele ki bide eşya oldu mu sepette 🤦🏻‍♀️ o yüzden ben almadım. Baston yada kabin tarzı çok daha kolay oluyor diyolar.

Ben kullaniyorum araba bagajinda cok yer kapliyor ve cok büyük bilsem daha kulanisli birsey alirdim ama kalite yönünden cok iyi

Ben de prigo Impala aldm henüz daha kullanmadım ama manevrası çok güzel yorucu değil prego marka olark çok kaliteli olduğunu düşünüyorum evet küçük kasa araçlara sığmıyor kuck bagajli araçlarda maalesef yer sıkıntsi olck ama sanki senede kaç kere nere gdecz

gozde_arel travel sistemler çok güzel görünüyor ama kullanışlı değilmiş. Tam yatan baston beşiklerden alabilirsiniz hem yenidoğanda bile kullanılıyor

gozde_arel ben kullaniyprum aynisi . Puseti cok iceri dogru ovali fazla hayatta bebekte kullanmadim . Daha yatay olmasi gerekihor. Doktor gordugunde uyardi hatta kullanma bir sure yoksa durus bozuklugu olur 6 aydan sonra kullan dedi. 6. Aydada artik kucuk geliyordu. Ama diger basligindan memnunum , tam oturr pozisyon almiyor oda biraz yatay gibi en son ayari . Alt sepeti cok guzel buyuk ve fermuarli. Herturlu engebeli yoldan git saramiyor . Hic ses ckarmiyor. Bebegi asla rahatsi etmiyor.
        Pustin ve diger basligin altinsa kiliflar vr kisin sicak tutuyor ve ayak korumasi mevcut soguk almiyor kisin bayagi gezdk hic usumedi oglum.

Ama sorarsaniz, Ben bundan alirmiydim ?hayir keske daha cok arastirsaydm. Piercardin bakabilirisniz bir yakinim kullaniyor guzel.

gozde_arel arabaya rahat sigiyor 4 tekerlegi cikiyor ustu cikiyor cat diye kapatip acabiliyorsun. Ben pusetini begenmedim ackcasi biraz puset merakim vardi oda hevesimle kaldi ahshah

gozde_arel ben bu modeli kullaniyorum travel sistem olarak en hafif araba ben cok memnunum 2 el aldim 1 yildir kullaniyorum defalarca ucaga bile bindim katlandiginda kucuk bi yer kapliyor tek elle katlayabiliyorum apartmanin girisine birakiyorum zaten bebegimide oturma unitesinin icinde eve tasiyorum

gozde_arel ya aslında güzel ama bebekle beraber katlanması filan zor oluyor yani tek başına hem çocuğj tutup hep katlaması sıkıntı oluyor pratik değil

Adilekorkmaz malesef memnun kalmadim. Doktorumda onay vermedi zaten boynu cok bukuk kaldi icinde ve cok oturur pozisyondaydi.