kardelen214 Nusyaa canım postunu görünce çok üzüldüm inşallah bu defa olumlu olur Allah büyük inşallah çifter çifter olur dualarımdasın
Nusyaa kardelen214 sağol kuzum bende çok üzüldüm etkisinden çıkamıyorum çok inanamıştım olacağına. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Nusyaa Canan123 Endometrial çizik kısaca özel bir tıbbi alet ile (Histereskopiyle) rahim ağzında rahim içine girilip ve çizikler atılması işlemi. Bu sayede yeni rahim iç zar dokusu gelişimi sağlanarak, embriyonun tutunma şansı artırılmış oluyor.
esma124 Nusyaa Nusyacım Yıldız hamileymiş çok sevindim sıra sende kardelende ve mizgin de yakında umudunu yitirme @Nusyaa @Mizgin2020 @kardelen214
Nusyaa esma124 aa çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sıra bizdedir. Kardelen gitti gruptan 😔
Nusyaa Sivasss adette gecikme oldumu canım çizik sonrası bende adeti bekliyorum transfer için ama 2 gün gecikti
Sivasss Nusyaa evet doktor vermişti 21 günlük ilaç bitti 5 gün sonra oldum adetime görede 1 hafta geç olmuş oldum