Smyrayldrm Icot karatas bulbulzade otuyrm cnm bende yakınım Ayn 🙏☺️defalıfe arka tarafında annemler otuyr yakın oldugu ıcın tercih ettim ama esımı almıyorkar pandemi den dolayı degstrmeyı dusundm medıkal in ucretlerı ne kadr cnm.
Icot Smyrayldrm kayınvalidemler de arka tarafında ben de teleferik civarındayım ☺️ Benim doktor alıyor eşimi içeri. Ben özel sağlık sigortalıyım ücret ödemiyorum ama geçen günlerde soran biri olmuştu ben de öğrendim ücreti. Benim doktorun muayene ücreti sigortalı 370 emekli 350 imiş.
kplmn aysesurucu casual cadillac air aldık biz yeğenimden de biliyorum travel olmasına rağmen çok fazla ağır değil ve sürmesi çok rahat ben öneriyorum sizlere ayrıca araba bagajlarına sığması içinde çok rahat tekerlekleri çıkartılıp takılabiliyor 🤗
Ozge3747 aysesurucu Kraft lima kullanıyoruz çok güzel bir bebek arabası ama 2 yaştan sonra kullanmaya devam etmek istiyorsanız biraz küçük gelebilir sanki
Ozge3747 aysesurucu Kraft lima Kraft energy nin bir üst modeli bu arada ama ne farkı var tam olarak anlayamadım
Smyrayldrm Icot ya yakınız bende bülbülzade ama merkeze yakınım cnm 🥰 ben defalıfe 125 TL oduyrm ben sigortalıyız 🥰cinsiyetini ogrendıgımjxfe yazalım bırbırmıze aynıyız yani ☺️🙏