aysesurucu Arkadaşlar travel bebek arabası almakta kararlıyım. Fakat üçü arasında emin olamıyorum kullanan memnun olan duyan varsa yorum yapabilir mi??
MummyTugba aysesurucu Ben de pierre cardin trendy plus yada twist plus modelleri cok hoşuma gitti arastırdım baya ikiside güzel modeller sadece biraz ağır diye biliyorm ama e bebek markası canyon travel kullanan arkadaslarım cok tavsiye etti. O da kafama yatıyo, Aradaki fiyat farkı 2 bin tl 🤷🏻♀️ 👍🏻
Icot aysesurucu Pierre Cardin Twist kullandık kızımda çok oturaklı sağlam ve güvenilir. Çok memnun kaldık. Ama her travelde olduğu gibi biraz ağır tabi.
Ysd00 mrsbiyolog biz çok araştırdık mağazadaki personellerden falan öneri, fikir aldık çoğu anne için tek kullanmada zorluk olacağını söyledi, kapanması olsun, yer kaplaması olsun o yüzden bayağı araştıra araştıra Kraft energy modeline karar verdik :)
Smyrayldrm Icot cnm beende 9+5 oldum senın hamılelıgın nasıl gecıyo senın hamılelegın benımde 2 oglum var ınslh bı hayırlısyla bır kızım olur 🥰 mıde bulantılarım cok kusmuyrm mıde yanmam cok bıde senınkı nasıl gecıyo cnm
Sec Baya rastıdır casual cadillac aldık gayet memnunuz sadece kapanıncaya bi tık fazla yer kaplıyor diyorlar ama onunmuş haricinde hafifliği kullanımı kalitesi gayet güzel tavsiye ederim
Icot Smyrayldrm yaa aynı gidiyoruz nerdeyse 🥰 ben de bu gece itibariyle 10+0 oldum. İlk hamileliğe göre iyi diyebilirim. Kızımda 5. Aya kadar kustum çok kötüydüm günde en az 10 kez gidiyordum kusmaya. Şimdi başlangıcında yanılmıyorsam 5-6-7-8 bu haftalarda 7/24 bulantı oldu ama kusmadım hiç o dereceye gelmedi. Sonrasında ara ara bulantı oluyor mide yanması çok aşırı oluyor enteresan şekilde erken başladı. Bir de sivilcelenme :/ kızımda hiç olmamıştı şimdi kafamın içine kadar çıkıyor ki normalde hiç sivilcesi olan biri değilim. Rabbim hayırlısıyla gönlündeki nasip etsin inş 🥰🤲🏻 Ben de sağlıkla bir de oğlum olsun isterim tabi ama hayırlısı. Her ikisini de hayırlısı ise tattırsın inş Rabbim.
tuliny Ben Kraft aldım biraz aç kapa yaparken vs arabaya koymak için ağır oluyor ama çok kullanışlı sürüşü filan güzel oto koltuğu da Kraft almıştım ondan da gayet memnunum
Smyrayldrm Icot ınslh cnm allah kalbımızdekını versın 🥰 ınslh bende kusmuyrm ama bulantım cok oluyo gece gunduz hamıle kaldıgım ılk gunden bellı cekıyrm mıde yanmasını cok erken aynn bende ogullarımda sıvılce olmamıştu bunda oldu yanı karnımdan bellı cıkıyo gogusden bellı cıktı ogullarımda rahattım gecrdım ama bunda ıyı degılm yanı sureklı halsızlık uyuma hıcbıryere gtmek ıstemıyrm dusunun yanı 🥰 ınslh bende kız olmasını ıstıyrm 🥰 hayırlısyla hamgı dr. Gıdyrsunux antrpte
Icot Smyrayldrm inşallah 🥰 bakalım cinsiyetler ne olacak merakla bekliyorum. Öncelikle sağlıklı demesini bekliyorum tabiki. Medical Park’da Doç.Dr.Hatice Ender SOYDİNÇ’e gidiyorum canım sen nereye kime gidiyorsun ? 8 haftalıkken gitmiştim en son. 1 ay sonra gel dedi 16 şubatta tam 12+0 da inş gideceğim tekrar.
Smyrayldrm Icot aynn saglıklı olsunlar yeter cnm 🥰 bende 6haftalıktı gıttıgımde kalp atısınj duymustm kesesı gordum 1 bucuk ay snra gel ddı 11 12 haftalıkta denk gelıyo 🙏 defalıfe op. Dr. Derya ulusoya gıttm bende 🥰🙏senıde ates basıyomu cnm benı cok basıyo nefes alamıyrm bazen ayaklarımda bellı ates hep bıde sıskınlıgın oluyo mu gaz problemin fln ☺️
Icot Smyrayldrm gaz çok fazla var. Zaten mide problemim var normalde de olur ama gebelikte hat safhaya çıktı ve şişkinlik de var. Ateş basmıyor aksine her zamankinden daha çok donuyorum 🥶 nefes darlığı da çok oluyor. İlkimde son haftalarda yaşadığım nefes darlığı mide yanması sorunları bu bebekte ilk aylarda başladı 🙄 defa life bize yakın evin nerede ☺️
Smyrayldrm Icot karatas bulbulzade otuyrm cnm bende yakınım Ayn 🙏☺️defalıfe arka tarafında annemler otuyr yakın oldugu ıcın tercih ettim ama esımı almıyorkar pandemi den dolayı degstrmeyı dusundm medıkal in ucretlerı ne kadr cnm.