lilice Selam hanımlar kan testimde 1172 çıktı sonuç adet günüm bugündü ama değerlere göre 5 haftalık çıkıyo en son 5 ocakta adet gördüm kafam karıştı 🤭
Pnrss06 lilice 5 ocakta adet görmüsseniz nasıl 5 haftalık cıkar.Benim 31 aralık son adetim benim bile 4+4 son adet baz alınıyo degerin degil
cansin95 lilice kari koca ailede ikiz varmi hic genlerde yuksek normale gore ikizmi geliyor acabaa 😜😳🤭🥰🥰
mercimeginanne lilice normal cnm kişiden kişiye değişir beta. Son adet tarihine göre gebesin. Bnmde o civarlardaydı adet günümde tek bebek
Bebegimgeliyo Blossom00 canım yükselir tabi adet günğnden 2 gün sonra öğrendiğimde 46 dı idi bence yükselir 🤣
Ebrar1937- Blossom00 adet olmam gereken günde verdigim’de 69.70 cıkmıstı 2 gün sonra 480 cıkmıştı yükselir 🤲 yükselmicekmiş gibi geliyor duyunca degerleri ama sonrasinda kendinde sasiriyorsun
lilice Pnrss06 evet ilk kez kan verdim bende anlamadım adet günüm bugün olunca bu kadar yüksek olması şaşırttı beni
irorkay cansin95 canım bence hiç alakası yok değerle ya benim 3. Gün gecikmemde 5 bin çıktı ama tek 🤣
Dmrhzn Benim bugün beş haftalık son adet tarihim 28 aralik bugün ki ilk bthgc 1269 senin nasıl 5 ocakta adet olup değerlerin o kadar yuksek
mrsbiyolog Dmrhzn ne zaman yumurtladığınıza ve döllenmenize bağlı bhcg değeri. Herkeste farklılık gösterebilir
co2041 Dmrhzn benim de son adet 28 Aralık doktora gidip keseye baktırdınız mı benim kesem için küçük dedi doktor
Dmrhzn mrsbiyolog ben korktum şahsen 5 haftalık ama değerlerim bu haftaya göre çok az Perşembe tekrar verecem sizce yükselir mi keseyi görurmuyum
mrsbiyolog lilice ortalama referans aralığına bakmayın siz son adet tarihinize göre bakmanız gerekiyor. Yarın tam 4+0 oluyorsunuz. Asıl net haftanızıda doktorunuz usg baktığında söyleyecek
BegumIscanTunc lilice canım betaya göre hafta belirlenmez son adet tarihine göre hafta belirlenir son adet tarihini baz alarak hesapla