Fufu41 Kızlar merhaba 🙋♀️ Demir ilacını nasıl kullanıyorsunuz? Kahvaltıdan bir saat önce mi yoksa gün içinde mi? Ve saati hep standart mı olması gerekiyor?
Dudu20- Fufu41 ben Demir ilacı olarak ferrum hausmann fort kullanıyorum canım sabah akşam tok yemeklerin arkasından içiyorum
Ortmenanne16 Fufu41 ilacım ferrum. Kahvaltıdan 45 dk önce içiyorum bir yarım saat kadar da süt ve süt ürünleri tüketmiyorum bide kahve ve çay
babyberry Ortmenanne16 benim de ferrum tok ve akşam alıyorum ben akşam genelde yoğurt yediğim için her gün saat 10da içiyorum. Aç tok olması neye göre değişiyor acaba
Ortmenanne16 babyberry ben kahvaltıdan önce yazmışım yanlışlıkla 🤭🤭 kahvaltıdan 45 sonra içiyorum bide gece yatmadan yarım saat önce benimde iki tane iciriyor doktorum isede yaradı demir seviyem gayet iyi hep
Dudu20- babyberry kuzum bende aynı ilacı tok olarak kullanıyorum neye göre değişiyor bilmiyorum ama farklı eczaneden aldık ilacı o aç yazmış üzerine devamlı aldığımız yer tok yazmış ben hep tok atıyorum
babyberry Ortmenanne16 hahah olsun benim de dikkatimi çekti aç olunca ben günde 1 alıyorum bir hafta oldu ama daha belki bi bakıp ona göre tekrar ayarlar
babyberry Dudu20- diğer arkadaş yanlışlıkla aç yazmış o da tok alıyormuş 😊 yani ben sabah da öğlen de hep süt ürünleri yediğim için bari dedim gece alayım her gün aynı saatte tok alıyorum işte
gel_artik_bebegim okunmusciklet ferro sanol bende çok karın ağrısı ve gaz yaptı sende oldu mu gebelikten değil bu arada bunlar gebe degilim
gel_artik_bebegim Fufu41 ben sabah kalktığım gibi ilacı içiyorum 2 saat süt ürünleri , çay, kahve yasak bir de gece yatmadan içiyorum günde 2 tane yani
okunmusciklet gel_artik_bebegim valla bende çok bi etkisi olmadı gerçi daha yeni basladım 3 5 gündür kullanıyorum genelde bide yatarken aldığım için anlamadım etkilerini istersen sende danışıp gece yatarken al
gel_artik_bebegim okunmusciklet ilk günler bende de yoktu 1 kutu bittikten sonra başladı birini sabah birini gece yatmadan aliyroum
fatmanurerdogan Fufu41 ben sabah ac karın ile alıyorum ancak süt ve süt ürünleri kullanmam gerektiğini bilmiyordum doktorum bir şey söylemedi bu konu da
Yuspel Bende sabah aç karnına içiyorum. 1,5 saat sonra kahvaltı yeme içme yok … 1,5 saat sonra serbest .. maltofer fol içiyorum günde 1 tane …
zeynepbalci Ben gynotardferon kullanıyorum sabah aç 1 tane. Tok olunca mı iki kez içiliyo ki acaba cidden neye göre oluyo ki kontörüme daha var ama sağlık ocağı takip ediyor mu kan değerlerinizi?
Yuspel Kosemen54 Aynn bende sabah 5-6 gibi içip yatıyordum fakat son zamanlar hiç uyumuyoruz 38+2 olduk … suanda hiç uyumadım