2prensannesi2008 Esrayaban34 ilk cocugumda erkek gördüm erkek doğdu buseferkinde kız gördüm ama erkekmiş
Esrayaban34 @sacmalamakizim walla 3 kez erkek 1 kez kız gördüm canım bakalım doktorlarda Bi erkek Bi kız dedi ne cıkıcak
Smylcn_ Esrayaban34 Ben bir kız bebek görmüştüm cinsiyet öğrenmeden önce ve cinsiyetimiz erkek. Ama öyle güzel bi kız bebekti ki hala dün gibi hatırlıyorum karşımdan gelse heh işte bu bebekti derim 🧿
Esrayaban34 @Smylcn_ maşallah Allah bağışlasın inşallah rabbim gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun inşallah canım
Sisi Esrayaban34 ben🤭😂 ilk gebeliğimde erkek bebek verdiler kucağıma kızım oldu şimdi ikinciye hamileyim 2 kere erkek bebek gördüm bugün öğrendim ki kızım olcakmış yine🤭😇
-Cansu- Esrayaban34 canımm bende 3 kez erkek bebek gördüm artık kabullenmiştim kesin erkek olur diye şuan doktor da tahminde bulundu kıza benziyor diye 😍 gerçi bizim tam kesin değil 13 haftalık hamileyim çünkü 😍
Esrayaban34 @Dilara12 ay bakalım benim ne cıkıcak cok merak ediyorum 24 de kesin erkek dediler herseyi oglana göre aldık 34 de kız dediler 36 da kız