Nazmiyekndmr Esrayaban34 ilk zamanlar bende kız gördüm 12.haftamda erkek dedi %90 19 haftalık oldum son zamanlarda da erkek görmeye başladım bakalım nolacak yarın öğrenecem 😆
Esrayaban34 @Merinosunannesii walla öyle canım belkide Allah hic oğlan da nasip etmicek bilmiyorum 🤷♂️
ikierkekannesi0408 Esrayaban34 şuan gözüm çok korktu.Ben rüyamda hep erkek gördüm eşim kız gördü.Oğlumuz oluyo şimdi 26.Haftadayız ama her gittiğimizde pipisini görüyoruz sizde görmüş müydünüz?Benimde kız çıkma olasılığı var mı kiii
Esrayaban34 @Nazmiyekndmr hayırlısı olsun inşallah canım hayırlı evlat olsunlar inşallah en önemlisi bu
firdevs__tozgun Esrayaban34 ben erkek gördüm ama erkek doğurcam 😂 cinsiyeti değişirmi desem değişmezde net gördüm pipisini😂😂😂
Esrayaban34 @firdevs__tozgun walla canım bende gördüm sandım herhalde görmemişim demekki 24 de al annesi pipisi dediler 34 annesi fazla tuzlu yeme kız dediler sok olduk
Esrayaban34 @firdevs__tozgun walla canım aklın karısmasın ama bende sok oldum alırken hep mavi alma ben magdur oldum bu konuda birde özeldi
_Elifffffff_ Bende ilk kızımda erkek görmüştüm. Şimdiki gebeligimdede erkek görüyorum daha cinsiyetimiz belli değil