Benan-16 Bursa97 evke mediloftta muayenehanesi var canım Senem Alkan Akalın 🥰 çok şirin bi DR çok detaylı açıklıyor her şeyi 🌸
mrvrkn Zehra_001 ben pembe maviye gidiyordum ama şimdi hastane değiştiriyorum Medicanada Volkan Aksakallı’ya geçtim perşembe günü randevum var umarım memnun kalırım
mrvrkn Zehra_001 doktorumdan ben memnundum açıkçası ama 2021 fiyat güncellemesi ile ücretler çok yüksek geldi eşimin de doktorumla frekansı pek tutmamıştı değiştirme kararı aldım.
Buketkucuk 202120102009 Gültekin Adanaş Aydın hanıma gidiyorum ama bazen randevu bulamadığımda yaşar cana da gidiyorum. Şuanlık normal doğum olarak görünüyor ama henüz karar vermek için erken
Sumc Medicana- müzeyyen uyanık çokta memnunum 💜 gebelik öncesinde de gittim her testimi yapmıştı. Çok güzel inceledi.
202120102009 Ben de özlem özgün e yoksa Zeliha atak a gidiyorum 12 Şubat’ta zorunlu sezaryan olucam ama ona elif öye girecek onun ameliyat günüymüş o gün ve 3 gün kalicam hastanede
Lokum_1 Hayat hastanesi Naile hanım oğlumda ona gitmiştim çok memnun kaldım doğum öncesi doğum sonrası aarkadasimla gorumcemde geçen sene ona gittiler ve doğum yaptılar çok memnunuz yine hamile kalsam tek tercihim🤗
Jelibon54 kubraannecikk1 140 lira veriyorum ve yanlış bilmiyorsam eğer 10-15 gün içinde tekrar giderseniz ücretsiz muayene oluyor kontrol diye kaydediyorlar 🤗
kubraannecikk1 Jelibon54 baya uygunmuş ben jimer’e gitmiştim muayne ücreti 600 tl verdim ayrıca çok berbattı düşük tehlikesi olmadığını söylemişlerdi düşük önleyici ilaç yazdı ayrıca hiç konuşmuyorlardı zorla konuşturuyordum
Jelibon54 kubraannecikk1 evet canım çok uygun muayene ücreti ve gerçekten güzel ilgileniyorlar sizin muayene ücreti çok fazlaymış ya detaylı bile 350 lira falan sanırım yine yanlış yönlendirmiş olmayayım ama o civarlarda olması lazım