Huriyeolgn Melis54 36 haftalık olduk hala 6 aylık hamıle mısın bu bebek kucuk mu vs dıyorlar benım 30 lara gelmeden hamıle oldugumu bıle anlamıyorlardı 😅
Minesimsek12 Melis54 cnm benim 23haftalik ama benm küçük herkez diyo bende öyle dienlere doktorum iç karnın genis dedi diyorum daha güzel diyorm susuyyolar
gozde_arel Minesimsek12 4 ay kusmalardan dolayı 43e düştüm. Şimdi 54 kıloyum. 11 aldım ama zaten 48dim o yüzden sadece 6 kilo almış oluyorum
Buketkucuk Melis54 karnın büyük olsa bu sefer de çok şişmişsin amma büyümüş karnın diyecekler. İnsanların söylentileri bitmez canım 🤷🏻♀️
Betuldoksan Melis54 hiç takma canım bebek sağlıklı olsun yeter benim kızımda doğuma girdim doktor bana ameliyat masasında sen neden geldin dedi dedim dosyalara bakın anlarsınız 🤣 benin hiç karnım yoktu birde kendi doktorum sancim çok çıktı diye başka hastaneye sevketti cunku hem daha 35 haftalik hemde bebek hazneye girdi diye korkunca direk baska hastaneye şevketti orda iki gün yattım tedavi gördüm erken doğmasın diye ama durmadı kızım kalp atışı degisince acil ameliyat ile aldılar ama suan 3 yaşında ve cadı gibi bir kızım var yaramaz kızım 😊🤭
Papatya0605 Melis54 benimde ikinci hamileliğim 9 günüm var karnım küçük arkadan anlayamazsın teyzem konyadan geldi görüştük kaç ayın kaldı yiğenim dedi 9 gün teyze ay değil dedim neee dedi daha var sandı ne kalmış kız dedi geldi gelecek dedi kilosu da iyi ilk kızım 3500 kilo doğmuştu bunuda çarşamba günü gidicem bakalım kaç kilo oldu yani çok büyük karnın gereği yok bence zor olurdu son zamanların ki daha küçük çıkmaması normal şanslısın canım milleti duyma 2. Gebeliğim mesela tek bir yerimde çatlağım bile yok
Gull_94 Melis54 banada buyuk dıyolar ama aldırmıyorm napım elımzde olan bısey degılkı bu ynaı takmayn gobek degl bebek var ıcerde buyucek ıllakı zaten ıc karnınız gemıssede ne huzel daha az catlagnız olr daha kolay kıyaft blrsnz olmlu yonlerını dusunun
Guzel_anne insan oğlu hanımlar konuşmak için konuşuyolar 😉 sallayın gitsin , herkes kendine baksın valla küçük göbekte , büyük göbekte , kilolarda bizim amannn onlara ne canım 😊
Guzel_anne 3 aylıktı göbeğim çıktı salak kadının biri demez mi imkansız çıkamaz kesin hastasın doktora git ben şok 😱 ( dedim sen bi bakırköye git sen hiç iyi değilsin ) 🙈
Hilalsny Melis54 benim o haftada karnim yoktu hala daha hamile kalmadan onceki pantalonlarimi giyiyordum. Su an 34 haftaligim 35 e geciyoruz dogurmaya sayili gunler kaldi. Bana diyolarki bira gobegi gibi cok yemisinde sismis gibi😂😂 onemli olan bebegin sagligi dotkorunuz bebek iyi diyorsa karnin buyuk kucuk olmasi bisey ifade etmiyor :) gecen nst cekilirken ayni oda da 2 kişiydik 2mizde ayni haftayiz ama benimle diger hanimefendi arasinda daglarnkadar fark vardi. Hamile kaldığınız kilo boy ve en onemlisi vucut tipiniz. Bunlar cok onemli gobekte :)
SinemAlya Melis54 bebeğin kilosu iyiyse hiç takılma bana da diyorlardı insanın sinirini bozuyorlar herşeye bi kulp buluyorlar maalesef hiç susmuyor bu insanlar 😒
minisinannesiiii Melis54 bizde 30.haftaya gircez nerdeyse kilo gibi duruyo diyolar karnın küçük diyolar plates topu gibi mi olcak anlamadm
Merinosunannesii Melis54 26+6yım önümü göremiyorum bana diyorlar ki iç karnın geniş herhalde cok çıkmadı daha ne kadar cıkacak acaba herkese bir bahane bir laf buluyorlar canım takılma
kedidirokedi nesibe_baris nesibe_baris bende 21+2 yim hakkaten ne oluyor biri beni aydınlatsın hala algılayamıyorum bu ay hesabını 🤦🏻♀️🤦🏻♀️