EdaY34 Medinevurall066 Tamam canım yarın bu yorumuma yanıt verirsen uygulamaya girdiğimde aklıma gelir
Medinevurall066 aysedemirucar bende senin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun da yeter. Kiloyu doğduktan sonra da alır ama ben merak ettim sizlerin bebeklerinin kiloları kaç diye
EdaY34 Medinevurall066 Evet canım cumartesi yatış verdi suni ile başlatıcak 3180 gram olmuş 80 gram almış 1 haftada son hafta olduğu için gayet iyi bir sorun yok dedi
EdaY34 Medinevurall066 çünkü ne sancım var ne suyum geldi nede nişanım çocuk içerde kaka yapmasın diye kendi başlatıcak doğumu
Medinevurall066 EdaY34 ayyy hadi Allah kurtarsın inşallah. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah ❤️
Medinevurall066 EdaY34 Allah yardımcın olsun canım. Inşallah cumartesiye kadar kendi sancın gelir de kendi sancınla doğum yaparsın. Korkma içinde kalacak hali yok Bi şekilde çıkıcak ordan hayırlısını iste hayırlısı olsun ınşallah ❤️
threestar Medinevurall066 şok oldum geçen hafta 2442 kgdı bir haftada bayağı almıs, bence sizinki de iyi haftası güzel hem önemli olan o ☺️ Benim doktorum doğurmiyim diye uğraşıyor 😂
Medinevurall066 threestar bence herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Kiloyu doğunca da alır inşallah 2500ün üstünde sonuçta daha 10 günüm var doğuma inşallah 3000 bine ulaşır. Ulaşmazsada olsun minik Bi oğluşum olur ben ona kilo aldırırım😂
Ozlem0342 Medinevurall066 yurt dışında yasıyorum 38 haftalıkken bebeğim 2850gr bana birazcık cok dedi🤷♀️ Pazartesi kontrolüm vardı 3200gr cok iyi dedi bugunde 39 haftalık olduk🤲🏻❤️
Medinevurall066 Ozlem0342 bende yurtdışındayım. 38+1de 2750 dedi az buldu. Pazartesi 39+1de bir daha gidicem kilosu için. Doktorum çok genç bir kızdı belki de yeni doktor o yüzden tam bilemedi mi ne 😂 aklım çok karışık şuan 😂
threestar Medinevurall066 evet zaten öyle ama haftasında doğarsa insan 3 üstü doğar diye düşünüyor erken doğumlarda zaten düşük kilo normal de, hayırlısı ya cidden sağlıklı sıhhatli olsun da kilo alınır ☺️