Nurayy28 Sumeyye12 zorlamaya basladi sbah mide bulantısı fazla yemeye calistikca cikarma ayaklarim sisiyor calistigimin icin 17+6💕
eylemmm21 Sumeyye12 17 hftalik hamileyim cinsiyetimiz erkek👶🏻🍼 hamileligim cok rahat gecti ve geciyor hic bulanti tiksinme flan yasamadm cok skür ultrasyonda oglumu görmesem hamile oldugumu unutucam😂
Sumeyye12 Yunusm123 benimde aynı şekil canm 15+5 ama mide yanması beni mahvetti bide şu bikinime doğru vuran sancı🙁😰test yaptim geçen gün ama enfeksiyon yok nedir bu durum bilemedim
Sumeyye12 Hulyauygur bizde bekliyoruz bakalim prens mi prenses mi geliyo her ne geliyosa sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda ❤❤
Yunusm123 Sumeyye12 ay ya arada bende de oluyor bide bebiş aşağıda olduğu için bende bel ağrısı fazla
Esra___ Sumeyye12 aynı dert bende de var o kadar rahattı ki gebeliğim 16. Haftada kasık ağrısı beni bitiriyor hep bebeğe bişey mi oluyor korkusu sardı doktor hiçbir sıkıntı Yok dedi sanırım rahim büyüdüğü için 😔
Ruken123 eylemmm21 bende aksine kusa kusa bi hal oldu herşeyden tiksindim tatlı falan çikolata ağzıma sürmedim hep ekşi yedim 😂😂
Mervezngn eylemmm21 aynen canım bende senin gibiyim Arada unutmuşlugum oluyo doktora gidince anlıyorum hamile olduğumu😄
Nurayy28 Sumeyye12 haklisin canm.da cok acıkıyorum ondan herhalde ya bi anda doğmak istiyorum başıma bunlar geliyo🙈
lhanMerveGler Sumeyye12 17.ci haftadayız yarın belli olacak İnşaAllah cinsiyetimiz heycan dorukta güzel geçiyor gebelik ama yavaş yavaş bel agrılarım başlıyor sanki ☹
Sumeyye12 lhanMerveGler gayet normal bel sirt bacak ağrilari eeeee bebişler sağlıklı olsunda biz zaten doguruna kadar cilvelerine katlancaz artık😁
Sumeyye12 lhanMerveGler benim bel agirilarim ara ara oluodu zaten 2 hafta oncesinden cok yuklenme vücuduna canm
Sumeyye12 biiiidamla ayyyy minnak kızımız iyi olsunda çekeriz nazlarini simdiden bile olsa..ikili test yapıldı mi sende canm