ikincimucizemmmm Sedacelik çok iyi şükür bulantılar bel agrısı var ben bugün kalp atışımızda duydum siz nasılsınız
Hafizerabia43 Sedacelik iyi gidiyordu bugub yol yurudum bel ve kalca ayaj agrisi olustu suan lik yarin konrtolum var bakalim keseyi gorebilicemmi :)
Hatice35 Sedacelik çok güzel gidiyor inşallah böyle ilerler ne bulantı baş ağrısı hiç bişey yok çok şükür keseyide dün gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah sağlıklıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 😊🤲
Fatma_7 Sedacelik susam tanesi kadar canım 5 haftalık bebek 1 veya 2 milimdir kuru üzümün büyüklüğü ileriki haftalar
Didemcet 6+4 benimde cumaya randevumuz var tam 7 haftalık olucaz biraz korkuyorum ilk defa gidiyorum doktora. Kalp atışı veya kese göremezsem diye endişeleniyorum. 🤦🏻♀️
nilarya Didemcet ilk doktor kontrolüne ne zaman gıttınız ben hamıle olduğumu bıraz erken öğrendim sağlık ocağına kan verdim aıle hekımı daha çok yenı en az ıkı hafta bekleyın sonra hastane randevusu alın dedı ancak hesaplamaya göre 4+5 günlük
efsans ben de dün kan testiyle öğrendim burada 5 haftalık görünüyor programda, çok mu yeni daha🥺şoktayım atlatamıyorum🙈
ilkayyurt7 Benim şu an 4+6 🤗 c.tesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah 🙏🏻 Kalp atışı ne zaman duyulur acaba?
ilkayyurt7 efsans doktorum c.tesi görürüz dedi o yüzden haftasonu randevu aldım benim gittiğim hastane çalışıyor. Randevu msjıyla da dışarı çıkabilicez sanırım☺️
Didemcet nilarya canım bende ilk öğrendiğimde 2 haftalık hamileydim. Beta verdim ilk 17 çıktı iki gün sonra 57 3 gün sonra da 330 çıktı ultrasonda kesegörülmedi henüz doktor 15-20 günlük daha o yüzden dedi. Cuma günü 7 haftalık olucam anca gidicem bakalım nasip hayırlısı 🙏