Esraaslan Parla_ benimmi 114.2 idi ama saglikla ilerlemedi kimyasl gebelik oldu bol bol dinlen derim uzan hic bise yapma canm dikkat et
Erkekannesi41 Gözünaydın canım bende bir gün gecikmede test yapmıştım 2 gün gecikmede kan 89 çıkmıştı ilk betam ☺️ Sağlıkla büyümek de nasip olsun inşallah
vuslat90 Hayırlı olsun hamilesiniz ben 27 ile öğrenmiştim şuan 18+1 im 2 günde bir artışını kontrol ettirin
vuslat90 Parla_ rica ederim amin inşallah umarım sizde sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Busexxx Ben de öğrendiğim de 14 tü 2 gün sonra 35 oldu şimdi 140 civara olması gerekiyor inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏
Mom050 Canım buldum seni, benim konumda yazdım nedir durumun diye görmedin herhalde. Doktorun ne dedi değerinle alakalı, ben de acemiyim ama var diyorlar madem inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kavuşursun😍
Burcu4135 Parla_ benim de 88 cıkmıstı. 2 günde 1 kan testi yaptırdım 2 katı arttı senin de öyle olacak. Hayırlı olsun. 🤗
Tugce28 Parla_ ben adet günümden bir gün sonra yaptırmıştım 74 çıkmıştı iki gün sonra 100 lerdeydi kötü değil