-Ozlemcelik388 32 haftalıkken gittiğimde 2084 kilosu ☺️ hazırlık herşey bitti tek besigimiz yok ☺️ erken doğum riskimiz var 🙈 aşırı derecede batma sol kasigim elektrik çarpması var
Mavi-elif 31+4teyiz bizde 30 haftada gittiğimde kilosu 2360 grdı 3 hafta önden gidiyor dedi doktor 33 haftaya uyumlu dedi bidahaki kontrolu merakla bekliyorum. Hangi haftadan sonra nstye bağlanıyor acaba
Ab1453 Mavi-elif bende 31+4 de gittim 2200 dedi kilosunu önden gidiyormuş benimde bebeğim, nst ye bağlandım ilk defa siz de bir dahakine bağlanırsınız muhtemelen
dilaraky Gizemaltnr dediğini zannetmem bizde 30+2de 1779 grdı. 2 haftaya yakın önde çıktı. Genelde bu haftalarda kiloları ortalama böyle zaten
Haticearen Gizemaltnr yo hiç öyle bir şey demedi aksine gayet güzel kilosu dedi erkek bebekler genelde önden giderlermis öyle dedi ama.tabi şeker.testi de yaptirdik normal çıktı bide bizim oglus aşağıya döndü erken gelebilir gibi dedi
dilaraky Karnınızda sertleşme oluyor mu acaba? Benim bir haftadır hareketleri azaldı ve karnım sertleşiyor sık sık