aybarsmomm Bu haftalarda olan anne adayları nasıl geçiyor hamilelik bebişler nasıl kaç kilodalar hazırlıklar ne durumda 😇😘🐥
Selinbam aybarsmomm çarşamba kısmetsr 34. Haftaya başlıycaz çok şükür hersey nerdeyse tamam sadece e bebek indirimnden alacagm pompa krem vs bseyler kaldı🤲🏻😻gittikçe de zorlaşıyor günlük işler onun harici iiyiz
ysfali06 aybarsmomm bugün tam 31 olduk. Kontrolden yeni geldik 1846 gr 45 cm 🤗 bebeğim çok iyi ama ben 3 4 gündür bişi yapmasam bile çok yoruluyorum İnş geçici birşeydir diye kendimi kandırmaya çalışıyorum 😅😅😅
BurcuP Ahsennurrrr maşallah çok iyi 👍 bende Pazartesi gidicem 30. Haftada olacağız bakalım kaç kilo olmuş benim tospiş ☺️
aybarsmomm ysfali06 ben de tam bugün 31 oldum ve bugün kontrolümüz vardı 1850 benim de aynı gibi her şeyimiz 😇
Haticearen aybarsmomm 32 haftaligiz hazırlıklar bitti sayılır bir tek beşiğini kurmamız kaldı şuan 10ngun önden gidiyo 2109 gram 45 cm
Ahsennurrrr BurcuP son zamanlarimiz zaten 😂 tadını çıkaralım artık doktor bana bı hafta önden gidio dedi ben hiç kilo almadım diye korkuyordum bebek geri mi kaldı die bende bugün gittim de içim rahatladı