Oms Kizlar 27+4 hamileyim bebek bi kac saatti hareket etmiyo. Normalde asiri aktiv bir bebek ama simdi olmayinca korktum dürtüyom falan ama tik yok doktora gitsem mi abartiyo muyum
Tgckrds Oms bende de benzer bir şey olmuştu, durun ve dinlenin. Çikolata falan yiyip sol tarafınıza yatın. 24 saatte 10 tane hareket normal demişti doktorum.
Rabiacengiz Oms tatlı bişeyler ye sırt üstü uzan her zaman bebegi nerde hissediyorsan oraya elini bastır ..
Nslhnkr Oms gün içinde hareket ettiysen amniyo sıvısıda hareketli olup bebek uyurmuş iyi düşün canım uyuyordur Allaha emanet
Rabiacengiz Oms rica ederim haber ver aklım kalır ben hamileyken aşırı xorluk yaşadımm şimdi 1 bucuk aylık bebegim yanımda inşallah sag salim sizlerde alırsınız kucagınıza
Oms Rabiacengiz canimsin 💕 Rabbim bagislasin insallah ☺️ Benim de simdi hareket etti icim cok rahatladi saol 😘
Dilara1503 Oms 1 saat daha bekle canm eder inşallah çikolata ye üzerine su iç sol tarafına dön ve sessiz bir odada uzan hareket edecektr
Rabiacengiz Dilara1503 ama doktorlar hareket hissetmezseniz öyle yapın diyor çünkü bebek o şekildeyken daha çok hareketlenir anne o şekilde daha çok hareketini hisseder karın gerildiği için .
Selinbam Oms bu endişelenmek için çok kısa bi süre benmki 3-4 saat uyuyo bazen hiç kıpırdamıyo sürekli hareket beklemeyn ☺️
Derinsmom Oms korkmayın bence o haftalarda uyku düzeni oluyor ben hemen hemen bi gün hissetmediğimi biliyorum 🙄