minikcivcivim Mizgin2020 ay ne iyi yaptın canim benim inşallah herşeyin hayırlısı olur balim benim en doğru kararı verdin emin ol ❤🙏rabbim hakkin da hayırlısını nasip etsin canim 🙏inşallah başka hiçbir şeye gerek kalmaz da hemencecik hamilelik elde edersin balim 🙏😘
Mizgin2020 minikcivcivim inşallah kuzum inşallah Allah razi olsun sende bana yardımcı oldun teşekkür tatlım
Ruzgarperisi minikcivcivim bişey deme. Ne denir ki artık bende bilmiyorum. Bir süre uzak durucam buralardan. Allaha emanet ol .
minikcivcivim Ruzgarperisi rabbim inşallah bir daha nasip eder canim. Üzülme. Elden birşey gelmiyor biliyorum ama üzülme bak umudunu kaybetme sakin
Bfduam Ruzgarperisi bu kadar hırpalama kendini, böyle hikayeleri olan çok arkadaş sağlıkla doğum yapıyor. Biraz zaman lazım bunuda atlacaksın zamanla Allah’ın izniyle inş.
Bfduam Ruzgarperisi yapma be, kimyasal mıymış? Hiç üzümle lütfen, bi dahaki aya inş yine olur, yeter ki can sağlığı, hep beraber bekleriz, yalnız değilsin arkadaşım.
Ruzgarperisi Bfduam anne olamiycam ben. Olmuyor işte.. artık canim yansın istemiyorum.kalbimi yerinden söküp Aticam .
minikcivcivim Mizgin2020 ne demek canim benim her zaman tabi ki🤲🙏😘❤ sen yeterki mutlu ol ve hayırlısı neyse o olsun balim😘🙏🤲
minikcivcivim Mizgin2020 balımm bende sana haber vereyim 😊😊🙏 bugün bizde bebisi gördük şükür 🙏 darısı sana ve isteyenlere olur inşallah canim ❤
Mizgin2020 minikcivcivim gözün aydın tatlım darısı cinsiyetini görmeye ve kucağına almaya olsun inşallah inşallah kuzum inşallah bizde seninle paylaşırız bu güzel haberi
Bfduam minikcivcivim çok sevindim, inş sağlıkla ilerler kucağına alırsın, kesede göründü di mi, kalp atışı?
minikcivcivim EsrSvm âmin canim benim çok teşekkür ederim ❤🙏 sizler ne durumdasınız inşallah hayırlı haberler yakındır 😇🙈
minikcivcivim Mizgin2020 amin amin amin inşallah canim elbette dort gözle bekliyorum inan ki 🌸🤲 ben inanıyorum canim eşin de ameliyat olduktan sonra olucak inşallah 🤲🌸❤
minikcivcivim EsrSvm ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin bu ay❤🌸🤲🥰 rabbim bekletmeden çabucak hayirlisi ile nasip etsin 🥰🤲🤲
minikcivcivim Bfduam allah razi olsun canım🌸evet çok şükür gördük, kalbinide duyduk🤲🌸 darısı tüm isteyenlere olur inşallah balim🌸🌸❤