Mizgin2020 Bfduam tamam canım haber veririm sizede 🥰 sizde hamilelik haberleriniz falan oldu mu ilk beni etiketleyin unutmayın ha beni 😂
Ruzgarperisi Cansu_93 leke geldi demin. Ya düşük olacak.yada adet gecikmeli. Testim zaten koyu değildi. Pek bı agrimda yok ama .iyi hiss ediyorum
minikcivcivim Ruzgarperisi canım ne oldu ? Leke neden geliyor sen neden hastaneye gitmiyorsun ? Eşini arayıp desen sen gitsen oda gelse ? Allah korusun canim.
minikcivcivim Mizgin2020 canım neden perşembe günü almadın ya bende gidicem denk getirirdik 🙏 randevu aldın mi canim
Ruzgarperisi minikcivcivim düşük yaptım dün . Doktora artık gerek kalmadı. Eşim zaten gelmişti . Leke sonradan geldi bende. Test yapmıştım. Hiç koyulaşma yoktu. Dünde düşük yaptım.adetle devam ediyor şimdi …
Mizgin2020 minikcivcivim aynı hastane ersin hocanın karşısında üroloji var oraya test sonucunu gostericez
minikcivcivim Mizgin2020 aynen canim 🙏hem bebisi görücez hemde kalp sesini duyucaz inşallah 🤲 rabbim insallah darısı sana ve tüm isteyenlere nasip olsun canim ❤😊
Mizgin2020 Bfduam @minikcivcivim @EsrSvm kizlar gittik test vermeye bitane test değişik ti cumartesi çıkacak sonucu artık test çıktıktan sonra gidecz kizlar sizede haber vereyim dedim 🌹🌹
Bfduam Ruzgarperisi yapma be, kimyasal mıymış? Hiç üzümle lütfen, bi dahaki aya inş yine olur, yeter ki can sağlığı, hep beraber bekleriz, yalnız değilsin arkadaşım.
EsrSvm Mizgin2020 Canım benim Allahın izniyle güzel günler yakın.İnşaallah hayırlı habeler alırsınız kuzum
minikcivcivim Mizgin2020 ay ne iyi yaptın canim benim inşallah herşeyin hayırlısı olur balim benim en doğru kararı verdin emin ol ❤🙏rabbim hakkin da hayırlısını nasip etsin canim 🙏inşallah başka hiçbir şeye gerek kalmaz da hemencecik hamilelik elde edersin balim 🙏😘