Bfduam fethiyeli48-48 yumurtlamanın 12.günü mü testte çıkmış oluyor? Daha önce çıkmıyormuş çünkü? Olsun öğrendin ya geçmesede olur günler:) belirtilerin neydi?
fethiyeli48-48 Bfduam valla 13 gün de öğrendim ben yumurtlamadan kuzum belirtilerim ise suan ilk baştaki belirtilerinin çoğunu hissetmiyorum rüyalar filan hep gitti bende olan bel agrısı kasıklarıma igne sağlanması ve böyle içim bayılıyor bulanma gibi değil çok aç kalmışım gibi .
Ruzgarperisi TunarinAnnesi dün axşam yatanda Allaha dua ettim mene eğer varsa övladımı göstərsin. Bugün yuxuda gördüm ki uzaq qohum qız var guya bizə gəlib.deyirlerki bu uşaq onundu. Məndə deyirəmki axı onun qızı var .oğlu yoxdu. Uşaqda mənə baxıb ele gülür.kumral yaşıl gözlü bir oğlan uşağı .4 yaşlarında .qucağıma alıram.aparib deniz qumunda oynayıram onunlar.birde oyananda biri sanki qulağıma dediki 4 gün sonra yenə elə.o səs yankılandı qulağımdaa.
TunarinAnnesi Ruzgarperisi InsAllah yuxun gercek olsun 🤲Baci Hec bir qadinin qucagi bos qalmasin InsAllah Allah bizleri o tohmetli baxislardan Qurtarsin 🙏😔bugun Qohumiz bu testden edib birde adi qirmizi onun ki da menim testim kimi olub https://imgyukle.com/i/LUJBBG mavi benimki https://imgyukle.com/i/LUJsSf kirmizi arkadasimin
Bfduam Ruzgarperisi ya azerice ne güzel yazıyorsun, okurken daha seviyorum:) Tamamını anlamada zorlansamda, bağlamadan anlaşılıyor. Dün sümeyye çenet videosunu izledim, sizin oralardaydı, dışarda yürürken donmuyormusun?
Ruzgarperisi TunarinAnnesi Amin canım. Allah herkesin ürəyine görə versin. Bacı ikisində də var ikinci cizgi. Silik şekilde. İnşallah daha da tundleser gettikce. Senin heç uşağın yoxdu? Necə vaxtdı ailelisen
Ruzgarperisi TunarinAnnesi o testlər neçəyədir qırmızı olan. Erkən hamiləlik testidi? Səhər tezdən edib ya günün istənilən saatimi
TunarinAnnesi Ruzgarperisi bahalidi o test canm seher edib yox canm 7 ildi aileliyem usag yoxdu 1 defe oldu kecen il 3 ayliq itidim ((
Ruzgarperisi TunarinAnnesi mende iyunda 2 il olacaq ailəliyəm. 1 dəfə düşüb. 2 dəfədə abort olmuşam. Son 6 aydır qorunmam lazım idi hekim demişdi.men 2 aydı buraxmışam qorunmağı. Qorxuram ya hamile qalmaram birden. İnşallah bizə düşərli olar bu ay. Allah bizi sevindirsin 🤲🤲
TunarinAnnesi Ruzgarperisi problemin eyer yumurtlama ovulasiya olmursa adet oldugun gun чиклодинон al ic Sonra 16 ci gun dupaston ic hemin ay qalarsan InsAllah etrafimda cox qiz qaldi by dermanla
Defneprensesannesi gel_artik_bebegim umudunuzu yitirmeyin ben de olmaz dedigim ay oldu hatta o ay olmyor diye hastaneye gidicektim
Ruzgarperisi Bfduam canim teşekkür ederim. 🙂O videoyu bende izledim akşam.ruhi Çenet paylaşmıştı.😂 Ama biz yakutskta degilizki.. orası daha uzak bize . Aşırı soğuk orası. Bizim buralar daha hafif. Şuan -20 derece.ve güneşli .yok yürürken usumuyoruz. Market falan yakın. Uzak yerlerde arabayla gidiyoruz. Zaten burası küçük şehir .. Yazın daha güzel oluyor buralar .havası filan.sicak bunaltmiyor. İsmin neydi canim?:)
fethiyeli48-48 Bfduam evet kuzum bakalım inşallah gün aşırı idrar testi yapıyorum evde bol diye koyulaşıyor gün geçtikçe nasip inşallah sağlıkla alırım kucağıma
Bfduam Ruzgarperisi evet tam olarak orası değil ama soğuk ya ondan özdeşim oldu:) Soğuk iklim ya, insanlar da öyle mi? Karaktere yansır ya genelde coğrafya. Genellemesekde. Azerice yazıyorsun ya,burdan seviyorum seni:)
Ruzgarperisi TunarinAnnesi yox mən həmişə rahat qalmışam uşağa. Yeni tez. Sadəcə avqustda abort oldum.ondan duz dekabra qədər qorundum.yoldasim yanımda deyildi dekabrda.o ay keçdi. Əslində yanvarda gozluyurdum.ondada 2 gün geciktim. Ümidim bu aydır .görək necə olacaq.
Ruzgarperisi Bfduam yoo aksine mağazalarda falan kızlar canayakin.guleryuzlu. saygılı herkes.🙂 Sağol canım . Zaten aynı milletiz Türklerle.karabag savaşında da belli oldu ne kadar bağlı olduğumuz. Savaşlar hastalıklar bitsin .. inşallah güzel günler görürüz🤲
Bfduam fethiyeli48-48 koyulaşdıkça rahat olursun:) Var mı belirtiler farklı? Kasıkda gaz sancısı gibi basınç falan oluyor mu?