TunarinAnnesi Ruzgarperisi zehlem gedir bu testden olsa bele normal gostermir qizlar deyir 1 hefte kecende gosterir bu normal
Ruzgarperisi TunarinAnnesi hə telefonda o qədər yaxşı çıxmır. Qorxuram birden quruma çizgisi olar. İkilemde qalmışam 😂🤦
TunarinAnnesi Ruzgarperisi yox quruma 15 deq Sonrasi sayilir birde eyer cixan xett qara boz sari qurumadi qirmizi rozvi hamilesin demek
Ruzgarperisi TunarinAnnesi nə gözəl ureklendirdin məni. Ama coxda ümid etmək istəmirəm.birden aybasi olaram. Vaxtım keçsin ayın 25 yenə edərəm test
Ruzgarperisi TunarinAnnesi dün axşam yatanda Allaha dua ettim mene eğer varsa övladımı göstərsin. Bugün yuxuda gördüm ki uzaq qohum qız var guya bizə gəlib.deyirlerki bu uşaq onundu. Məndə deyirəmki axı onun qızı var .oğlu yoxdu. Uşaqda mənə baxıb ele gülür.kumral yaşıl gözlü bir oğlan uşağı .4 yaşlarında .qucağıma alıram.aparib deniz qumunda oynayıram onunlar.birde oyananda biri sanki qulağıma dediki 4 gün sonra yenə elə.o səs yankılandı qulağımdaa.
fethiyeli48-48 Bfduam yumurtlamam 6-7 Şubat 8 çatlama kuzum adetime hala 3 gün var maşallah günler bi bereketlendi geçmiyor 😬
Bfduam EsrSvm Olsun, sonraki aylara inş. Hiç moralini bozma, anca beraber, ganca beraber arkadaşım, yine beraber bekleriz:)
Bfduam fethiyeli48-48 yumurtlamanın 12.günü mü testte çıkmış oluyor? Daha önce çıkmıyormuş çünkü? Olsun öğrendin ya geçmesede olur günler:) belirtilerin neydi?