fethiyeli48-48 EsrSvm bat 23 kürtaj oldu. 1 bucuk ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj sonrası 40 günde adet oldum o yüzden yumurtlama günümü de bilmiyorum gün aşırı her gün gidiyoruz adet gittiğinden beri bakalım hayırlısı
EsrSvm fethiyeli48-48 Çok geçmiş olsun canım benim 😔 Rabbim inşaallah en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤲🏻
kardelen214 EsrSvm Ceylan123456 @Mizgin2020 @Bfduam @minikcivcivim kızalr Bat hepimizin yakın yumurtlama gören oldu mu ya da belrtisi olan şeffaf akıntı kasık ağrısı vs.
EsrSvm kardelen214 Benim genel olarak akıntım olduğu için oradan anlamıyorum canım.Çatlama olduğu gün sancım oluyor sadece. Yumurtlama da her ay 12 13 14 .günlerde oluyor.Bu yüzden Perşembe günü(12.gün) test yapmaya başlıycam. Sen başladın mı test yapmaya? ☺️
Mizgin2020 kardelen214 benim daha yumurtlamaya var ondan yapmadım canım yarın yapicam çünkü tahmini yumurtlama ya cuma ya cumartesi olur benim
minikcivcivim kardelen214 bana daha var canim 🙈 bende bekliyorum ama ne kasik ağrısı ne başka birşey var.
Bfduam kardelen214 ben ovulasyon yapmıyorum canım, benim pek akıntımda fazla olmuyor o dönemde. Net cevap veremiyorum soruna. Sende durum ne?
kardelen214 EsrSvm başladm canım çok hafif çizgi var birde içindeki boyası dağıldı bende de hafifi kasık ağrısı var
kardelen214 EsrSvm kuzum ovulasyonda tezt yaparken annda mı çift çizgi çıkması lazım yoksa beklemek mi gerek ben ilk kez yapyorum
EsrSvm kardelen214 Bak örnek olarak benim eski testlerimi atıyorum kuzum sana .28 Kasım Yumurtlama oluyor örnek olsun sana da. ☺️[img]https://i.hizliresim.com/6OeFbu.jpg[/img][/url]
kardelen214 minikcivcivim senin minnnoşun tepkisiz büyüyor bu ay kuzum :) ben gecen aylarda çatlatma oldgmda 17mm dfe vurmuştu sennki iyi kuzum doktorun bekletmiş
EsrSvm kardelen214 10 dk bekliyceksin kuzum.Testi yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını kes mutlaka.Kaset testlerden mi aldın yoksa çubuk testlerden mi ?
minikcivcivim kardelen214 kuzuk belkide bugun hic oturmadim ondan hissetmiyorum ama dün hastaneden geldik psikolojik mi bilmiyorum ama kasigim çok ağrıdı sol. Ama şeffaf akıntı yoktu hani acaba kendi mi çatladı diyorum da
kardelen214 minikcivcivim çatlamış olsa akıntıyla belli ederdi bence canım ama dediğin gibi iğneden sonra git kontrole çatlamış mı diye
minikcivcivim kardelen214 aynen canim şansa bırakmiycam bu ay iğne olunca iki gün sonra gidicem hemen ⚘🙏 kardelen içime doğuyor sen hamiş kalicaksinn 🌹🌸
kardelen214 minikcivcivim oyyy içine inşallah bebişinde doğar kuzum inşallah bu ay ikimiz ve isteyen herkes de beraber hamiş kalalım inşallah :) özelden mesajlaşma açılmadı daha
minikcivcivim kardelen214 hamiş degilim ki ama şuan 🙈🙏😊 olur inşallah canim ⚘ya evet ya açılsa iyi olur.
kardelen214 EsrSvm annda çıkmıyor o zaman normalde gebelk testnde beş dkdan sonrası gecersiz dyorlar bu farklı o halde