aylin08166 Merhaba ilk 3 ay sizdede korku oldumu her doktora gittiğinizde acaba kalbi durdumu diye korktunuz mu bu korkuyla başa çıkamıyorum 9.haftamdayım
Bursali166 aylin08166 aynen tatlim o korku bende de ck oluyo 14.haftanin icinde olmama ragmen hala korku var . Saglicakla bebislerimizi aliriz insAllah 🤲
merveklyc aylin08166 O korku hiç geçmeyecek galiba başlarda kanamalarım oluyordu düşük yapacağım diye korkuyordum hala daha korkuyorum kötü bişey olacak doktor kötü bişey diyecek diye😏
archmom aylin08166 24. Haftama geldim hala geçmedi aynı tedirginlik 🙏🏻 İlk 3 ayla alakalı değil sanırım sonuna kadar aynı seyi yasayacagım 🙄
aylin08166 Bursali166 İnşallah canım ya çok kötü bir his bu 14.hafta maşallah düşük riskin azalmış artık ben 9dayım daha tam riskli haftalardayım
aylin08166 Nurtrky kontrollerde ayda bir olunca insan o süreçte acaba bişey oldumu diye düşünmeden edemio
Burcu4135 aylin08166 bende de o korku var cumartesi günü kalbini dinleyecegiz ama benim korkum farklı yasım gec oldugu icin down sendromundan cok korkuyorum sonra cok düsünmemeye calısıyorum cünkü düsündükçe çağırırım gibi geliyor. Sende düsünmemeye calıs oyalanacak bisiler bul. Bol bol dua edwlim saglıklı bebişlerimiz olsun diye 😔
Aleynabardak aylin08166 inan dogurup bebegi gorene kadar insan hep bi tedirgin oliyor annelik icgudusu iste saglikla gelsinler . Olumlu dusun olumlu olsun canim
Gulcicek aylin08166 bende yarin 10 haftam olacak ayni korku bende de var çünkü kanamam oldu 6 hafta o zamandan beri bi korku var icimde. Bol bol dua ediyorum inşallah bi terslik yaşamam
Mooommyy1 Malesef var ilk bebegimi kalp durmasiyla kaybettim , o yuzden her randevuda korkuyorumm . Yada boyle birden bire icime bi korku doluyor. Iyi dusunmeye calissamda o korku bi yerlerde karsima cikiyor 🤦♀️😶
Ohaezgi aylin08166 ilk 3 ay değil sürekli bu korkuyla yaşıyorum haftaya salı doğumum olcak nasipse her an ona bişey olcak diye ödüm kopuyor😢
byzza16 aylin08166 bende aynı sizin gibiyim 12. Haftadayiz hep kuruyorum kafamda acaba kalbi atıyor mu acaba bir şey oldu diye diye kafayı yicem 🙈 Sanırım bebeklerimizin tekmelerini hissetmeden bu durum geçmeyecek :(
maviruya aylin08166 Benim düşük tehlikem olmasına rağmen böyle bir korkum hiç olmadı içinizi ferah tutun kötüyü çağırmayın 🤗
gozde_arel aylin08166 evet hareket hissede kadar yasıyor mu diye düşünürken hareket hissettikten sonra bir gün hareket etmese kafayı yiyordum. 9 ay boyunca korkularımız olucak maalesef