Busraksu hayır iğne acıtmıyor ben cok korktum iğne yanlış yaparlar risk olur falan diye cok şükür olmadı… o ağrı ve sancı yaninda o iğne ne ki… asıl acı sonrasinda başlıyor. Odaya gecince hemsire gelip karnına bastiriyor kalan kan boşalsın diye o cok berbat bir acı nolur bastirma diye jemsirenin elini tuttum resmen allahtan benim hemşireler çok iyiydi

livasmomm 3 fun önce spinal sezeryan ile bende doğum yaptım. Ağrılarım var ama kızımı kucağına alınca geçiyor hepsi. Tek sıkıntı karnına bastirmalari benim canımdan can gitti. Sanki mezar eşer gibi eşiyorlar.

Hyry9004 bu karına bastırma konusu nasıl gerçekleşiyor acaba? 7 sene önce Ablam sezaryen oldu böyle birşey yapılmadı ona. Gözüm korkuyor açıkcası

Esra-dmr karına bastırma olayından ben de korkuyorum pazartesi sezeryanım var ama birkaç saniyelik acı dayanırsınız diyor herkes ama bazısı da öldüm bittim çok kötü diyor sanırım herkesin acı eşiği farklı 😊

Bugleemm olabilir canım ya bilemiyorum ama ürküyorum bende. Sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah ☺️

Esra-dmr benim aşırı kanamam oldu ve içerde kanın birikmemesi için bastırıyorlar. 10 saniyelik birşey ama çok can yakıcı ellerini çekince hemen rahatlıyorum. Ama emin ol bastirmalari daha iyi benim karnım hemen indi.