Sema99 Denizim58 bn hep veriyorum bebe bisküvisi çok şükür bi zararını görmedim çevremdekilerin dedikleri önemli değil doktorun dediği önemli 😊😊😊
Denizim58 Sema99 doktorunuz önerdiyse bilemem tabi bende sorucam ama araştırdığım zaman da bebe bisküvisine 1 yaş öncesi verilmemesi. İçeriğinde çok fazla şeker olduğundan da evde yapılması daha uygunmuş tabi tercih sizin
Asya178 Sema99 5 gün önce kürtaj oldum devlet Hastanesi’nde doğuma doktor girmiyor hemşireler giriyor onlar da azarlayip duruyor doktor çıktıktan sonra bakıyor sadece orda doğumu tavsiye etmem imkânınız varsa versada sezene gidin
GzdeelikAkbacak Sema99 öyle düşünüyorum dün kaynanam karpuz tattırdı birde dondurma tattırdı resmen elimizden alıyordu kaynanamda kıyamadı tattırdı yavaş yavaş alıştıralım dedi bende kararsız kaldığım dan burdan bir sorim dedim çoğunun çocukları var dedim Canım ☺
Sema99 Denizim58 benim kızım oldu olası ne bebe bisküvisi nede pirinç unu ağzına sürmez oğlum öle değil o yer 😃😃😃 bakalım üçüncü bebeğim nasıl olucak ☺☺
Sema99 GzdeelikAkbacak dondurma verme canısı hasta olur hemen vücudu kaldırmaz hemen karpuz iyidir suyu falan
GzdeelikAkbacak Sema99 bugün eşinle ek gıda için alış veriş yapıcaz inşallah başlayacağız Canım tavsıyeleriniz için teşekkür ederim hepinize ☺