HasibeBurhan12 Sevgili anneler ve anne adayları❤️ Şuan tam 19 haftalığız 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğiz🌸 merak ettiğim bebeğinin yüzünü 21. Haftada detaylıya girip de gören var mı🙊
Serapakcay HasibeBurhan12 ben bugun randevu aldim 3 hafta sonrasina bana covit testi gaptirip sonucla gitmem gerektigini soylediler sizdende istedilermi acaba
mrsbiyolog HasibeBurhan12 21+4 girdim ama benim hamsi suratını plesanta duvarına dayayıp elleriylede yüzünü kapattığı için çok zor aldı doktor. Normalde alınıyor ama
Eda319 HasibeBurhan12 görürsün canım benim 16 hafralıkken 3 boyutlu var yüz hatları synı babası. Tabi gösterirse yüzünü🤣Ben en son gittiğimde 2elini yüzüne koydu ne yapsak ne etsekde göstermedi, 😔
HasibeBurhan12 Serapakcay ben sürekli gittiğim hastaneye gideceğim kendi doktorum bakmıyor ben seni perinatoloğa yönlendireceğim dedi normal kontrol gibi randevu alıp gideceğim herhangi birşey söylenmedi bana 🤷🏻 Acaba siz özel muayenehaneye mi gideceksiniz
hanibazen HasibeBurhan12 benimki zar zor gösterdi valla yüzüstü yatıyodu doktor baya uğraştı 2 kez girdim çıktım 😂
HasibeBurhan12 hanibazen eğer sakıncası yoksa fotoğrafı varsa atar mısın 🙈 Çok merak ediyorum şimdiden heyecan bastı ❤️ Siz kaç haftalıksınız
Serapakcay HasibeBurhan12 bende doktor kontrol etti perinatologa yonlendirdi 4hafta sonra icin randevu al dedi o gun alamadim sekreter cikmisti bende eve geldim bugun aradim sekreteri oda iste randevu verdi tok gelebilirsin dedi iki gun oncesinden covit testi yaptir sonucla gel olurmu dedi bende tamam dedim yok hayir normal devlete gidiyorum yani ücretli degil
HasibeBurhan12 Serapakcay hmm bilmiyorum ki bu gittiğimde derslerse bilmiyorum özele gidiyorum ama hiç test istemediler bugüne kadar
Buketkucuk HasibeBurhan12 yengem tam 21.haftada gitmişti ve görmüştü bende 22.haftamda gittim kısmende olsa az çok görebildim❤️🙏🏼