Gzmmmmmm İlk Defa Nst Çekilecek Nasıl Oluyor Acaba Kıyafetlerimizi Falan Çıkarıyor muyuz Pantolon Vs Çıkıyor mu 😌
threestar Gzmmmmmm yanınızada kitap falan götürün ve ya telefonunuzu alın 20 dk yatmak sıkıcı oluyor biraz yanıma da kimseyi almıyorlar pandemi dönemi kuralıymış🥺
ilayinannesi Gzmmmmmm ben de ilk defa çekileceğim 20 şubatta 😄 tok gel dedi doktorumun sekreteri bakalim nasıl birşeymiş göreceğim :)
Buslee Gzmmmmmm sadece göbeğini açıyorsun uzanıyorsun cihazla bağlıyorlar nst 20 dk falan sürüyor ortalama çıkan sonuca göre doktorun yorum yapıyor kalp atışlarını duymak çok keyifli🥰
Rojbinizgi35 Hayır canım alakası yok karnınızı açıyorsunuz bir cihaz bağlıyorlar karnınıza bebeğin kalp atışlarını duyabilecek şekilde bir 20 dakka falan bağlı kalıyorsunuz
Gzmmmmmm Rojbinizgi35 Teşekkürler hamilelikte Göbekte kıllanma Oldu Almalımıyım acaba Kararsız kaldım 🤔
Mumsyyy Gzmmmmmm almayin ben suan 37 haftalik oldum kalmadi pek, kendi kendine azaldi, doktorlarda almayin diyor, oyle cok kotu degil di ama insan rahatsiz oluyor tabi
_imra_1213 Gzmmmmmm Az önce birisine de yazdım sakın almayın o tüyleri o doğumdan sonra kendi dökülür ve önceki haline dönüyor , yoksa çoğalır iki katına
Huri54 Gzmmmmmm ben almıyorum ya dökülecekmiş Doğumdan sonra yaz da değil denize de gitmiyoruz dursun 🤣
Gzmmmmmm Mumsyyy 33 haftadayım Bende Dediğiniz gibi İnsan çekiniyor Alsam Sürekli almak Zorunda kalacağım almasam Çekinti oluyor 😌
Htcklygt Gzmmmmmm valla bende bı tuhaf oluyorum ama doktorların bildiği bişey bu zaten :) takmayın kafanıza alırsanız devamlı uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ondan söylüyorum :))
threestar Gzmmmmmm evet odaya almıyorlar Maltepe Ersoy’a gidiyorum 3 kere girdim hatta üçüncüde sordum rica ettim bebişin yeter dedi hemsire🤣🤣 yanıma kitap almıstım neyseki
Eylul58 Gzmmmmmm Çekinme hiç ben 2 hafta önce girdim bende de var tüylenme hiç yadırgamadı hemşire, gerçi ne diyebilir yani yiyorsa desin 😏
_imra_1213 Gzmmmmmm çekinmeyin, hep böyle kalmicaksiniz şimdi hormonlardan dolayı bı yerlerimiz değişiyor, benimde 25 haftaya kadar öyle gobeyim tuylendi anneme sordum o dökülür dedi doğumdan sonra, ama benim şimdiden yok oldu 36 haftadayiz şimdi
yusufbebekk447 Bir şey soracağım hastanede hep uzanmamı istiyorlar nst çekilirken ve çok bunalıyorum.oturarak çekilemez mi
threestar yusufbebekk447 yatagın baş kısmını kaldırttırsbilirsiniz ben genelde üst bedenim hafif eğik yatıyorum zaten diğer türlü de tansiyonum düşüyor sırt üstü
Gzmmmmmm Htcklygt Sanırım Devamlı uğraşmak İstemem Söylediğini gibi alışık olduğu Durumlardır İnsan kendisi Çekiniyor sadece ☺️
ilayinannesi Gzmmmmmm 32+6yim suanda. Cumartesi kontrolüm vardı 20 gün sonra çağırdı o zaman gireceğim. Siz kaç haftaliksiniz:)