yagmur_gamze Mom050 tebrik ederim benim testimde böyle cıktı inanmadım birdaha test yaptım ve hamileymişim
Littlespy Mom050 aaa 52 çıkmış işte 5ten yüksek olması yetiyor 😃 tabii ki 2 günde bir yükselmesi de gerekir. Koşum bence hemen bir test daha yaptırın 🤩
Mom050 Littlespy doktor yüzünden heveslenemedim valla pişman oldum erken baktığıma hatta neyse bakalım salı hayırlı haberler alırım inşallah
Mom050 Littlespy evet regl gecikmedi deyince şüpheli gebelik olarak söyledi daha regliniz geçmemiş kese oluştu mu bilemem şuan şüpheli gebelik olarak söyleyebilirim kadın doğuma görünün dedi. Bakalım artık yarın öğrenicez neyse :)
Aleynabardak Mom050 2 tane test yapmistim ikiside bole cikmisti adetimi 3 gun gectiginde gebelik var canim gozun aydin
Sldbrhm Mom050 hayırlı olsun 💕 ama bazen testler hatalıda olabiliyor yine kan tahlili yaptırmanda fayda var canım 💕💕
Mom050 irmsm salı günü gittim ama kese görünmedi 343 çıktı değerim doktor normal şuan küçük haftaya gel dedi önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem nasipse
irmsm Mom050 benim 359 çıkmıştı gözükmedi 1 hafta sonra çağırdı gözüktü 2 hafta sonra tekrar gittim kalp atışını duydu erken daha kuzum folik asit içiyorsun dimi
Mom050 irmsm ayy inşallah benim de görünür bu kez gittiğimde. Folik asit alıyorum evet gebelikten önce başlamıştım☺️muayene gidince doktor bişey demedi gerçi önceki kullandığımdan devam ediyorum şimdilik
Smk Mom050 canım ovulasyon yaptınmı yumurtlamandan kac gün sonra ögrendin ben 3 gün kala yaptım negatifti ama 14.günde yapmıstm sonra cıkarmı acaba