Esmanindunyasi Zeyneep7 kan verin varsa cikar kanda testte var gorunuyor 10 dk icinde cikan sonucsa kandada cikar
Zeyneep7 Esmanindunyasi adetime daha var diye kan vermedim evde test vardı bir tane onu denedim bu şekilde çıktı pazartesi yapacağım ama 👍🏻
ozlem3333 Zeyneep7 sonucunu paylaş bizle rabbim gönlüne göre versin inşaallah hayırlısıyla merakla beklıyoruz güzel haberleri 🙏🙏🙏
Zeyneep7 archmom herkes onu söylemiş ama zaten pazartesi adet günüm gelmiş olacak normal test yaparım yine
Zeyneep7 Minikannebsr erken gebelikle çıkmadı adetime de 3 gün kaldı pazartesi tekrarlayacağım inşallah vardır
archmom Zeyneep7 var gibi sanki . İlk 5 dk da çıktıysa var gibi duruyor canım ama . En güzeli acabalardan ziyade git bir yere kan ver . Sonucu paylaş ama çok merak ettim bende ❤️
Zeyneep7 ozlem3333 hepiniz çok iyisiniz 🌸❤️❤️ Tabiki de paylaşırım güzel dileklerimiz için de çok teşekkür ederim 🥰🥰
Mom050 irmsm tekrar kan vermedim, salı günü randevum var ama regl olmadım. 4 gün geçti bugün itibariyle.
Mom050 Hanımlar bugün tekrar test yaptım. Bugün regl gecikmesinin 5.günü.öncekilere göre bi tık daha koyu sanki ama hala tamamen kırmızı değil. Normal mi ki :/ https://imgyukle.com/i/LVoAXo
Littlespy Mom050 hala çift çizgi çıkıyorsa muhtemelen vardır, mutlaka kan testi verin. Acilden giriş yapınca bile bakılıyor beta HCG ye. Beklemenize gerek yok aslında.
Aleynabardak Mom050 2 tane test yapmistim ikiside bole cikmisti adetimi 3 gun gectiginde gebelik var canim gozun aydin
Smk Mom050 canım ovulasyon yaptınmı yumurtlamandan kac gün sonra ögrendin ben 3 gün kala yaptım negatifti ama 14.günde yapmıstm sonra cıkarmı acaba
Mom050 Littlespy reglden 2 gün önce kan verdim 52 çıktı erken diye doktor net konuşmayınca tekrar gitmedim salı gününe randevum var bakalım
Littlespy Mom050 aaa 52 çıkmış işte 5ten yüksek olması yetiyor 😃 tabii ki 2 günde bir yükselmesi de gerekir. Koşum bence hemen bir test daha yaptırın 🤩