aylin08166 Merhaba arkadaşlar kontrolüm 11.haftama denk geliyor sizce cinsiyet öğrenir miyim siz kaçta öğrenmiştiniz.
Huzurmelegim_28 aylin08166 benim gittim de 11+5 de soylemedi kilomu bahane etti persembe doktora gidicem ssk ya 2li test yapilcak belki soyleer 12+2 oldulk
Betuldoksan Asel05 valla ben o ikili taramada cinsiyet ogrenemedim bebeğimi bile göremedim ultrasyon cihazını doktor kendine çevirdi bana göstermedi sonrada bebeğimin olduğu kağıdı alıp çöpe attı gözümün önünde ne cinsiyet öğrendim nede bebeğimi gördüm 😓
Mom046 Soe Bende 11+3 de öğrendim değişmedi. Doktorun tecrübesine ve bebeğin pozisyonuna bağlı erken diye birşey yok.
Soe Mom046 ben de 12+4te öğrendim doktor da çok emindi ama ne biliyim herkes değişir bu deyince ben de etkilendim demekki
Bebegimgeliyo Mom046 bende 11+4 üm ama öğrenemem diye bekliyorum 🤣 haftaya gidicem inşallah öğrenirim çünkğ alışveris için kendimi çok zor tutuyorum
Soe aylin08166 bana erkek dedi. Ona da diyorlar ki ya kordondur ya parmağıdır. Eşim ve ailem kız istiyodu sanırım ondan öyle diyolar kabullenemediler 🤣
Asel05 Betuldoksan doktorla alakali demekki kuzum ben 6. Haftada gittigimde dahi ayrintili sekilde keseyi gosterip anlatmisti özele gidiyorum bu arada yasadiginiz durumu sikayet etmenizi oneririm saglikta calisiyorum boyle agrasif bi durum kabul edilemez