Benan-16 Sedanur05 tatlı telaşlar bizde cinsiyeti parti yaparak öğrenelim istiyoruz ama bakalım o zaman gelsin nasıl heyecanlı oluruz kim bilir 🤩
Irmakayla Benan-16 insallah büyük ihtimal tahmin eder benim doktorum kemik yapısından anlıyor sanırım baska doktor tahmin eder bizimki direk bu diyor ve değişmiyor
Babyisot Benan-16 bende 11+3 olunca gideceğim acaba ikili test de yapılır mı yoksa hafta olarak erken mi bilginiz var mi
Benan-16 Irmakayla ah keşke öyle olsa bizimde benim arkadaşım da hamile aynı doktora gidiyoruz onunkini erkenden söyleyip yanılttı ben üzülmek istemiyorum 😀
ilayinannesi Benan-16 benimde içimde hep kız isteği vardı, inşallah siz de gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bir kız bebeginizin olacagi haberini alırsınız😍❤
Ebrununbebe Bsranne33 fazla bulantı olduğunda kız diyolar ya. Bende aşşırrrıııı bulantı var ilaç kullanıom hatta doktor kız dedi ama ben muallaktayım 😂😂😂
ilayinannesi Ebrununbebe benim hiç bulantım olmadı Sadece bi ara kurbanda kıymadan tiksindim sonra o da geçti ama kızımız olucak nasipse bence bulantiyla çok alakali degil😄