Almilaaa Haftam bitmek üzere ve mis gibi geçen hamileliğim zehir olmaya başladı. Bu gece saatlerdir süren mide yangınım yüzünden resmen boğazım tahriş olmuş gibi acıyor.. ne yapsam geçiremedim. Bugüne kadar bu kadar yanma hissi yaşamadım midemde resmen küçük bir yangın var 🥲
Minnosunannesiii Almilaaa canım yataktan kalktım mutfağa gittim ağzıma bir yemek kaşığı susam attım iyice çiğnedim ve yuttum anında kesti aha geri yatağa girdim dene hemen
Almilaaa Happylif3 hayır, böyle bir sorun daha önce yaşamadım ki🤷♀️ Son birkaç gündür hafiften oluyordu bu gece aşırı yanma hissi oldu
Hilalsny Minnosunannesiii benimde tam aksine susam yedigim gun yaniyor berbat sekilde. Eskidrn ilik sut keserdi simdi artik ida kesmiyo napcam bilmiyorum
Happylif3 Almilaaa Tamam gebelere serbest canım. İster dpktoruna git yazdır. İstersen telefondan yaz sor. Sakın gaviskon falan kullanma daha betee yapıyor şuruplar
Minnosunannesiii Almilaaa canım gaviscon kullanıyorum yeminle geçirmediği zaman susama başvuruyum anında kesiyor bide birde mercimek iyi diyorlar ama susam daha iyi
Almilaaa 1prensesgeliyor soğuk süt içeyim dedim o da fayda etmedi. Sabah olsun eczane yolu göründü bana
1prensesgeliyor Almilaaa hazır sütler fayda etmiyor sütcüden süt alıp sen iyice kaynat. Şoklanmiş sütten hem saglikli hem faydali olur sütçü sütü.