Nurov hayırlısı olsun inşallah canım. Ameliyat yaparlarken filan bakmazsa sadece seninle konuşursa sorun olmaz ama keserlerken filan bakarsa dayanamaz bence

Nurov Ben doktoruma sordum eşimin girmesini istiyordum ameliyata ama maalesef almıyorlarmış. Normal doğuma girebilir sezaryene giremez dedi. Ben sezaryen olacağım.

Nurov bende spinal olcam doktoruma sordum maalesef covidten dolayı almıyoruz dedi😢

Caf1 ama neden yani anlamıyorum bu durum hastaneye gçre değişiyo heralde çok saçma genel bi kural varsa uygulanır neyse ama böyle bazıları bunu yaşarken biz niye yaşamayalım saçmalık ya

• Caf1 bunu yanıtladı.
      • Caf1 bunu beğendi.

Nurov bizde çok istemiştik ama maalesef almıyoruz deyince yapacak bişey yok. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor

Nurov sezeryana ameliyat olarak bakildigi icin malesef kimse alinmiyor. Normal dogum olsa hadi belki bi ihtimal ama dedigim gibi ameliyata kimse alinmiyo

ssuleeyuce alınan hastaneler var arkadaşlar yorumlarda belirtmiş hastaneden hastaneye değişmesi çok saçma bi durum ya

Nurov hastanelerde cogu sey cidden cok sacma sanki biraz ayrim gibi geliyo bana. O durumdan benden rahatsizim ama yapcak bisi yok

Her hastane ayrı bir cumhuriyet, hepsinin kendisine göre kuralları var maalesef. Hele şu pandemi belirsizliği iyice uygulama farklılıkları oluşturdu. Benim doğum yapacağım hastaneye doktorum dışarıdan gelecek ama daha önce o hastanede çalışıyordu. Ben hallederim merak etmeyin dedi. Doğuma eşimin girmesini istemiyorum zaten ama rahat rahat bebeği görsün istiyorum refakatçi olmasa da. Refakatçi olarak annemi istiyorum çünkü.