Nurov hayırlısı olsun inşallah canım. Ameliyat yaparlarken filan bakmazsa sadece seninle konuşursa sorun olmaz ama keserlerken filan bakarsa dayanamaz bence
Doğuma eşin girmesi
Nurov benim eşim muayeneye giriyor
Zeynepreyyan yok canım göstermiyolar ona göre ayarlıyolar o örtüyü yoksa tabi duramaz o da
Nurov ayakta duran görebilir sadece yatan göremez
Nurov sezeryana ameliyat olarak bakildigi icin malesef kimse alinmiyor. Normal dogum olsa hadi belki bi ihtimal ama dedigim gibi ameliyata kimse alinmiyo
ssuleeyuce alınan hastaneler var arkadaşlar yorumlarda belirtmiş hastaneden hastaneye değişmesi çok saçma bi durum ya
Nurov hastanelerde cogu sey cidden cok sacma sanki biraz ayrim gibi geliyo bana. O durumdan benden rahatsizim ama yapcak bisi yok
ssuleeyuce aynen öyle yapcak bişey yok şans artık😕
Her hastane ayrı bir cumhuriyet, hepsinin kendisine göre kuralları var maalesef. Hele şu pandemi belirsizliği iyice uygulama farklılıkları oluşturdu. Benim doğum yapacağım hastaneye doktorum dışarıdan gelecek ama daha önce o hastanede çalışıyordu. Ben hallederim merak etmeyin dedi. Doğuma eşimin girmesini istemiyorum zaten ama rahat rahat bebeği görsün istiyorum refakatçi olmasa da. Refakatçi olarak annemi istiyorum çünkü.