101019 Hafta mide bulantısına ne iyi gelir kızlar. Kasık ağrım normal mi. Hamile kaldığım ilk günden beri
momsboys 101019 Ağrılar cok normal mide bulantısı bende 5. haftadan beri var 19+2 yim prilam dr diye bir ilaca baslamıstım hala kullanıyorum bide rennie duo şurup ara ara kusmam oluyor hala. aç kalma cok hareket etme sarımsaklı baharatlı seyler cok tüketme
Elifff25 101019 6+5 im benimde 4-5 gündür bar ölüyorum ve aşırı başdönmem bende inşAllah bugün kalp atışı için gidicem 🙏🏻🙏🏻
cilekreceli Normal üçüncü aya kadarda sürecek. Doktorunu ara prilam kullanabilir miyim de eczaneden onu al ve huzura er 😄
101019 cilekreceli 10 gün önce doktorum bulantın var mı dedi kontrolde. Bende yok dedim bu bir kaç gündür kötüyüm. Bişeyler yedikçe geçiyor. Sonra tekrar başlıyor. Salı günü kalp atışını duymak için gidicem. İnşallah hayırlı haberler alırım
cilekreceli 101019 aç kalma aç kaldıkça daha çok bulanır az ye sık ye tuzlu leblebi krakerde iş görür o prilamıda mutlaka sor kuzucum. İnşallah hiçbir sorun yaşamazsın şimdilik söylediklerin hamileliğin mormal seyirleri
101019 cilekreceli Allah razı olsun kuzum. Salı gününü iple çekiyorun. 10 gün önce keseyi gördüm minikte olsa. İnşallah rabbim kalp atışınıda duyurur. 🙏 Doktora söylicem mide bulantımı.
acabakim 101019 inşallah gönlünüzce olur, hafta hesabını son adet başlangıcına göre yaptığınızda keseyi kaç haftada gördünüz acaba biz daha gitmedik çok meraklaniyorum 🥰
101019 cilekreceli ev işlerini yaparken tedirgin oluyorum. Yapmasam rahat edemiyorum. Acaba hareketlerim biraz kısıtlı mı olmalı
101019 momsboys saol kuzum. 6 haftalıkken aşermem normal mi. Adete 4 gün kala başlamıştı bnde. Acaba piskolojik mi dedim
cilekreceli 101019 ben herşeyi yapıyodum valla dikkatli olduğun sürece sıkıntı yok sadece çok ağır kaldırma
cilekreceli 101019 muhakkak zararlıdır ama ben kullandım kullandığın zaman deterjanın üstüne çok eğilme uzaktan temizlemeye çalış 24. Haftadayım hala kullanırım
101019 Pamugunannesi1 salı günü doktorum verdiğinde bende o tayfaya giricem sanırım. Aslında cok mutluyum bebeğim karnımda diye. Ama 2 haftadr cok huzursuz ve mutsuzum. Duygu durumum değişken.
Pamugunannesi1 101019 Gerçekten çok iyi geliyor yataktan kalkamazdım yemek yemek 0 dı bende şimdi yavaş yavaş yiyebiliyorum hepimiz için öyle karnımızda canımızı taşıyoruz ama bizi zorlayan şeyler için ilaç kullanmamız lazım maalesef sana da iyi gelecek canım