Kbrgnca Sedaerhan son üç ayı kastetmiştşm benim iki ay kaldı şimdiye kadar almadım🙂🙂ondan gereksiz mi diye düşündüm
Bi-anne Kbrgnca asıl ilk başlarda çok gerekmiyor, bel sırt ağrıları arttıkca rahatkatıyor,ben 6. Ayımdan beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanırım, çok memnunum, keşke daha erken alsaydım.
mmk01 Kbrgnca çok gerekli bence 18 haftalığım üç beş gündür yatıyorum içine biraz daha elyaf koydum sırt bacak ağrılarımı hafifletti uyurken
Sedaerhan Kbrgnca dokuzumcu aya giricem canım belim sayesinde agrımıyor destekliyorum yastıksız yatamıyorum agrılarım oluyor
diyhomelif Kbrgnca ay bana bir halta yaramadı 10 tane yastıkla daha rahat yatıyorum sadece göbek altı için belki destekli alınabilir
Sedaerhan diyhomelif ben de tam aksine yastıkla rahat yatamıyorum terletiyor yastık orantısız oluyor vucut yastık doluştırunca
Sedaerhan Kbrgnca gereksiz diyenlere bakmayın insanlar buna ne gerek var yastıkla yatarım puset örtüsüne ne gerek var müslin örterim göğüs pımbası gereksiz elimle sagarım dicekler
diyhomelif Sedaerhan herkesin rahatlık düzeyi farklı hanım efendi. Siz rahat edebilirsiniz ben etmedim. İnanmayın falan?
Huri54 Kbrgnca aşırı rahat onsuz uyuyamam çok iyi geliyor destekliyor sırtını önden ayaklarını rahat atıyorsun ben memnunum 26. Haftamdayım