Erkekannesi41 İyi geceler herkese🐥 şafak 26 ancak hiçbir doğum belirtim yok kızlar. Benimle aynı haftada olup belirtisi olan var mı? (36+2) bebeğim yoluna girmemiş zaten ama baş aşağı pozisyonda 28. Haftadan beri. Sizlerde durum nasıl merak içindeyim
Duygusuz Erkekannesi41 bende aynı gündeyim sürekli alt kemiklerime agrı oluyor her an cıkacakmıs gibi ve b atmalar oluyor mide yanmam cok oluyor erken dogum riskim vardı 30.haftadan beri dinleniyorum. Drum bu hafta yürüyüşe başlayacagız haftaya da acılma olması için önerilerim olacak dedi carsamba yine kontrol var
Sineemm Erkekannesi41 36+5 iz karnimda kasılmalar oluyor ara ara sertleşiyor ama uzun sürmüyor geçen gece 10dkka süren bir yalancı sancıyla karşılaştık uzaninca geçti onun dışında yürüyüşler zorlanmaya başladı patlicak gibi hissediyorum sırt ağrım oluyor ikinci hamileliğim ilkinde melek gibiydim bu beni çok yoruyor 😍😀
Skrnkya06 Erkekannesi41 bende 36+2 ama oğlum makat pozisyonunda sezaryen e doğru ilerliyoruz bakalım sonumuz hayrola şuanlık hiç doğum belirtisi yok haftaya gün vericem dedi bakalım kısmet
Htce35 Aynı gün mü doğurcaz ne 🤣 hiç bi belirti yok ayaklarım şiş 3 gündür sol elimde sızlama var bu günde kuyruk sokumunda biraz ağrı vardı geçti sonra bide sık idrar 🤦♀️
Erkekannesi41 Sık idrar ve çok nadiren vajinama baskı benim de var yürüyüş yaparken oluyor yalnızca… peki kızlar doğum şeklinizi belirledi mi doktorunuz?
Erkekannesi41 Sineemm pozisyon benim de uygun ancak aşağı inme yok ve halen göbeğim çok yukarda zaten bu yüzden mide yanmam var
Erkekannesi41 Skrnkya06 hayırlısı olsun hakkınızda ikinizde sağlıklı olduktan sonra doğum şeklinin hiçbir önemi yok ☺️
Erkekannesi41 Sineemm evet tabi de hiçbir belirti olmayınca eee ben nasıl doğurucam ne zaman doğurucam diye düşünmeden duramıyorum haliyle bu durumda doğum şeklimde netleşmiyor :)
Duygusuz Erkekannesi41 benim sürekli. Kasılmalarım da cok sık oluyor bu hafta normalde magnezyum kullanıyordum bu kadar olmuyordu Dr um onuda bu hafta bıraktırdı ondan beri sürekli kasılıyo
Sineemm Erkekannesi41 beklenmedik anda ansızın gelebilir ilk kızım gece saat 3te gelmeye başladı sabah 6da doğdu 😅
nev_hena Benim 28 gün kalmış görünüyor. Pilates topu ile hareket yaptığımda özellikle alt kısmımda kemiklerde bir sızı hissediyorum sanki açılmış, esnemiş gibi. Keşke öyle olsa 🤪
Erkekannesi41 Sineemm ne güzel kısa sürmüş ikincisi de öyle olsun inşallah darısı da bizim başımızaa😍 ilk bebeğiniz kaç haftalıktı
Erkekannesi41 Duygusuz magnezyumu bende bu hafta bıraktım acaba diyorum kasılma oluyor da ben mi anlamıyorum :) nst de sancım en fazla 38 çıkıyor bebek toplanıyor arada sağa veya sola ama çok kısa sürüyor bu da bel ve sırt ağrım da yorulduğumda oluyor şükürler olsun çok rahat bir hamilelik geçirdim hala da öyle geçiriyorum da sanki hiç doğmayacakmışcasına belirtim de yok
Duygusuz Erkekannesi41 kasılmalar o toplanmalar oluyor işte. Benim 30 haftadan beri öyle ve sancım cıkıyor o haftalarda beri. Hayırlısıyla gelsinler inşallah
Erkekannesi41 Duygusuz amiin inşallah ☺️ Toplanmalar bana huzursuzluk da vermiyor ama bakalım zamanla anlayacağım bende demekki
Duygusuz Erkekannesi41 bende agrılı oluyo kasılmalar ve artık sık olmaya basladı 30 haftadan beri de bas asagı zaten her an gelebilir diyor dr