minisinannesiiii Güzel anneler ne olcak bebislerinizin isimleri ben yiğit selim düşündüm ama pek uymuyo gibi sizler ne koycaksiniz
mervetari4 minisinannesiiii Oğlumun adi ahmet selim 💙 Ikiz gebeym bu sefer iki isim hayatta koymam🤣 Birini göktuğ diğerini aybars düşünüyoruz ama kesin değil
minisinannesiiii mervetari4 babasi selim istiyo bende yiğit ismini çok beğeniyorum yengem güzel değil dedi 😔
mervetari4 minisinannesiiii Bnde yigit ismini düşünmüştüm ama ahmet in yanına (kayinbabamn adı ) 🤭🤭 ahmet yigit Pek yakismadi bizimde babamız seçti selim i kac haftaliksiniz daha değişir düşünceleriniz erkense eğer
Hypatia minisinannesiiii yengen oğlu olursa koymasın😂 önemli olan senin beğenmen,eşinin beğenmesi,siz ne koyarsanız öyle seslenecekler zaten,koy gitsin,gayet güzel isimler😊
sdmr20 minisinannesiiii bence istediğini koy kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme sonra içinde kalır
alimerve minisinannesiiii ona neymiş acaba sinir oluyorum ya gitsin millet kendi doğurduğuna baksın sanki o dogurucak Allah’ım ya
Remziye44_bosdan minisinannesiiii emin ol yengen kendısı daha cok begenıyodur ısmı. Hatta kendı koyamamıs olabılır bıle.
minisinannesiiii M_1_2 muhammet ismi biraz ağır geliyo herkes kaldıramiyo malesef ama sizin tercihiniz tabi 😊