Fatmaayae Aminn cumlemizin inşAllah cocuguna zarar vermesin rabbim ya bunlarda hic mi merhamet yok ya birde alaya almis kadini birde yok akil isiymis biri der hamburger yemekten bahsediyor kadin diyor hayirdiir Ben sasarim sizin akliniza heryerde cikiyor bu tur insanlar muhakkak eylence ariyorlar kendilerine Dil neyi soylerse insana yasatirmis insana yasatmadan olmezmis cok buyuk konusmuyacaksin arkadas o zaman belki anlarlar isteyipte birakamamak caninda can tasiyorsun kim ister en hassas oldugun duygularin tavan oldugu bir zamanda birde boyle gelindimi sinirlerimi boyle tavan yapiyorlar arkadas egitim eksikligi asil onlarda biraz arastirirlarsa ogrenirler bir zahmet konusmadan akil vermeden once neyle karsi karsiyayiz biz bu sigara bildigin eroinden daha beter bir bagimlilik yapan bir illet daha neler neler uzun surer saysam piyasa nasil donecek bir dusun insanlar biraksa 24 yildir iciyorum bu naleti son 5 yildir dahada bir zorlasti icine kattiklari her neyse dahada cok istiyor dusunun koah evresindeyim astimim var ne yaptiysam yok olmadi kimse gelipte bos konusmasin kimsenin haddi degil