3-4 gündür ne doğru düzgün kahvaltı yapıyorum nede yemek yiyorum. Hazımsızlık var bende şuanda acle gitsem yapacakları birşeyde yok burası küçük bir şehir. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mı.? 6+1
Midemde aşırı doluluk hissi
mide bulantısı
Mide yanması
tokluk
bunlar 3-4 gündür var
6+1 mide bulantısı ve yanması
Sakiz cigne nane sarimsak sogan gaz yapar imkanin oldu zaman doktoruna git yatarken yastigin yuksek olsun
Nurcelik O haftalarda maalesef benim de öyleydi. Hiçbir şey yiyemiyordum. Bir tek her gece kusmak beni aşırı rahatlatıyordu. Biraz daha sabret 12. Haftayı geçtin mi rahatlarsın az da olsa.😊
6.haftda kalp atışını duydunuz mu ben 5+5 de sadece keseyi gördüm
Nurcelik yabancı bir kaynakta kraker yeyin ya da sağlıklı karbonhidrat tüketim yazıyordu
Mide yanması , kaynamasına Gaviscon verdi doktorum . 12. Haftada başladı bende. Şimdi 14. Haftadayız ara sıra yine olunca içiyorum . Sabah aç karna zofer bulantı için , gece de yatarken 2 tane prilam içiyorum. İkizler olduğu için daha yoğun oluyor . Ama yine de herkes kendi doktoruna danışarak içmeli. 🐣🐣🤷♀️
Aynı seyleri haftalardir yaşiyorum,11.haftam bitti 1 aydir hazimsizlik,bulanti,yanma 😑 Doktora gidip Gaviscon istedim 12.haftadan sonra verebilirim dedi.
Çok zorlaniyorum,psikolojik olarak da yiprandim,5 kilo verdim.
25 aylik oğlum var bir de dinlenemiyorum.
Bir an önce bitsin diye duâ ediyorum 😔😔
Nurcelik mide bulantısına prilam Dr. Diye bir ilaç var şiddetle tavsiye ederim. Mide yanması içinde gaviskon yada rennie duo içebilirsin
Nurcelik canim 4 gun sonra dogum yapcam bende hala bulanti ve migde yanmasi var. Gecmiyo malesef hamileligin kurali gibi bisi. Ama genede soda sakiz leblebi yesil elma salatalik bi dene istersen