3-4 gündür ne doğru düzgün kahvaltı yapıyorum nede yemek yiyorum. Hazımsızlık var bende şuanda acle gitsem yapacakları birşeyde yok burası küçük bir şehir. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mı.? 6+1
Midemde aşırı doluluk hissi
mide bulantısı
Mide yanması
tokluk
bunlar 3-4 gündür var

Sakiz cigne nane sarimsak sogan gaz yapar imkanin oldu zaman doktoruna git yatarken yastigin yuksek olsun

Bahar2622, başlığı 6+1 mide bulantısı ve yanması olarak değiştirdi.

Nurcelik O haftalarda maalesef benim de öyleydi. Hiçbir şey yiyemiyordum. Bir tek her gece kusmak beni aşırı rahatlatıyordu. Biraz daha sabret 12. Haftayı geçtin mi rahatlarsın az da olsa.😊

Nurcelik 6. Haftamda bir başladı iki gündür iyiyim hastanede de yattım dünya ilaç kullandım fayda etmedi çoğu kişi fayda görmüş prilam ve zofer diye ilaçlar drundan istiyebilirsin acildede serum takarlar yatarsanda aç bırakıp serumla besliyolar

eylul02 6. Haftada sadece kese gördüm çarşamba 7. Hafta olacak doktora gidicem inşallah duyarım kalp atışı

Nurcelik süt. Maden suyu falan iç hafıfletır ama kesın bi çözümü yok malesef 40+0 olduk yarın dogumum var ama hala midem yanıyo geçmiyo bi türlü

Nurcelik yabancı bir kaynakta kraker yeyin ya da sağlıklı karbonhidrat tüketim yazıyordu

Mide yanması , kaynamasına Gaviscon verdi doktorum . 12. Haftada başladı bende. Şimdi 14. Haftadayız ara sıra yine olunca içiyorum . Sabah aç karna zofer bulantı için , gece de yatarken 2 tane prilam içiyorum. İkizler olduğu için daha yoğun oluyor . Ama yine de herkes kendi doktoruna danışarak içmeli. 🐣🐣🤷‍♀️

Aynı seyleri haftalardir yaşiyorum,11.haftam bitti 1 aydir hazimsizlik,bulanti,yanma 😑 Doktora gidip Gaviscon istedim 12.haftadan sonra verebilirim dedi.
      Çok zorlaniyorum,psikolojik olarak da yiprandim,5 kilo verdim.
      25 aylik oğlum var bir de dinlenemiyorum.
      Bir an önce bitsin diye duâ ediyorum 😔😔

eylul02 evet aslında duymama ihtimalim de var 8 9 da daha net olur ama ben meraktan gideceğim duramıyorum maalesef

Nurcelik mide bulantısına prilam Dr. Diye bir ilaç var şiddetle tavsiye ederim. Mide yanması içinde gaviskon yada rennie duo içebilirsin

Nurcelik canim 4 gun sonra dogum yapcam bende hala bulanti ve migde yanmasi var. Gecmiyo malesef hamileligin kurali gibi bisi. Ama genede soda sakiz leblebi yesil elma salatalik bi dene istersen

eylul02 doktora sadece gebemiyim diye kan vermeye gittim sonucumu yüksek görünce e nabızdan bidaha gitmedim. 2 hafta sonrasına ramdevu almıştım 8 haftalıkken gidiyim diye ama sanırım bu ağrılar beni çok yorucak o yüzden yarın gitmeyi düşünüyorum