MucizeAnnesii Hailme_1999 ben sabah haşlanmış yiyorum öğlen tazesini . 5 6 tane yemiş oluyorum . Suyum sınırda demişti doktorum o zaman başladım düzeldi şuan . Kan akışını hızlandırıyor . Çok faydalı .
MucizeAnnesii Hailme_1999 doktorum yalnız uyarmıştı fazlası şekeri yükseltir diye haberiniz olsun . Ben bu hafta biraz azaltacağım . Şeker yükleme testim var iki haftaya .
Hailme_1999 Mervee26 bilmyrm cnm yptrmdm daha 18 haftalıgız ama günde 2 tane tüketiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla yiyerek 😂
Hailme_1999 Buketkucuk havuçun üstüne limon sıkıp mı yiyosunuz hiç denemedim ama bidaha ki yiyişimde öyle denicem 🙂👍
Buketkucuk Hailme_1999 evet havuçları uzun uzun doğrayın, üstüne limon sıkın o kadar güzel oluyor ki müptelası olursunuz. Ekşi gelirse hafif tuz ekleyin ama bence ekşi gelmez bana gelmiyor kesin deneyin 🙏🏼☺️👍🏼
K-A-Y Hailme_1999 canim bana doktorum bol bol havuc suyu ic dedi bebegin kilo almasi için o yüzden bi zararı olacağını düşünmüyorum yiyebilirsin 🤗ben de yiyorum 2 3 tane günlük