Hailme_1999 Ben bu aralar aşırı derecede havuç yeme istedigim var. Günde iki tane yiyorum sizler ne kadar tüketysnz yada tüketiyomusunuz fazla tüketince bi zararı var mı 🙂
Babymomannesi Hailme_1999 çok şaşırdım şuan 😂😂 tek olmadığıma sevindim aşırı bi havuç yeme isteği yedikçe yiyesim geliyor 🤣🤣 bide ilk hamile kaldığımda aşırı ayva yeme isteği vardı ara ara bu isteklerim değişiyo
Bilge44 Hailme_1999 Kök sebzeler hamilelikte çok faydalıymiş öyle biliyorum 🥕havuç da öyle tabi. Yalnız şekeriniz varsa ya da çıkma ihtimali varsa dikkatli olun sanırım şeker diyetinde yasak🥕🤗
Hailme_1999 Happylif3 internette fazla tüketince kanı sulandryo die okumuştum o yüzden aklıma takıldı bi sorayım dedm
Hailme_1999 Bilge44 cnm şekerim var mı yok mu blmyrm henüz şeker yüklemesi yptrmdm ama bu zamana kadar çok şükür şeker ilgili bi problem yaşamadım
Hailme_1999 threestar suyu ve ya havuç direk yiyincede faydalıymış üst solunum yolu enfeksiyona karşı özellikle
crescent_ Hailme_1999 bir bostanı komple tüketmediğinize göre :) hiçbir sorun olmaz. şayet ben doktoruma bunu sorsam bana bu cevabı verirdi 🙈
threestar Hailme_1999 evet gözlere de faydalı 😊 bende gebelik şekeri olmadığı için rahat tüketiyorum zaten haftada bir gün 1 bardak elma suyu ile karıştırıp içiyorum katı meyve sıkacagında sıkıyorum
Bilge44 Hailme_1999 Ben de henüz yaptırmadım daha 23. Haftadayım ama şekeri olan kişilerden biliyorum havucu🥕dikkatli tüketirler 👍🏻 bir belirti yoksa yiyin binini tane bi şey olmaz çünkü kök sebze faydalı… kereviz,havuç, ıspanak vs 🤗❤
Sisi Hailme_1999 zararı yok hatta bebeğin suyu az olursa doktorlar hep havuç yemeyi öneriyorlar diye biliyorum 😇
Hailme_1999 Sisi en son doktor kontrolüne gittigimde suyu flaan iyi dedi ama işte can çekiyo havucuda 😂🙂
Buketkucuk Hailme_1999 havucun bildiğim bir zararı yok canım aksine faydalı bile. Bende limonlayıp yemeyi çok seviyorum deneyin👍🏼🙏🏼
Hailme_1999 Buketkucuk havuçun üstüne limon sıkıp mı yiyosunuz hiç denemedim ama bidaha ki yiyişimde öyle denicem 🙂👍