elcindefne Zubeydemavi ilk haftalar çok şişkinlik vardı o gitti. Normal zamanlarımda sabahları benim karnım dümdüz olurdu, şimdi 10 haftalığım ayva göbeği gibi göbüş var ☺️ Benim iç karnım da darmış
Minimalist_anne Zubeydemavi 12 haftalıkken 6 aylık gibi göbeğim vardı. Meğerse gazmış 😅 sonra indi tabi. Asıl göbeğim 5 aylık olmak üzereyken çıkmaya başlamıştı. Şu an 29+3 üz. Ve ben buradayım anneciiim diye haykırıyor kendisi 🙋♀️😂🐣💙
bebegim04 Yasemin0728 peki cinsiyeti %80 erkek dedi yazmışsınız bi yorumda bende haftaya gidicem belli olurmu ki benimde 😌
Hiloooss Zubeydemavi valla ben 45 kiloyum ve 14 haftalik hamileyim benim 10. Haftada ayvw gibi cikti ama simdi ise bariiizzz belirginn
43020 Hiloooss bende 41 kiloyla hamile kaldim 14.hftadyim suan 47 kiloyum ilk gebeligim bukdr zayf kilolu olmak bebege zarar verirmi acba bu konu hakknda bilginiz vrmi
Dygfrknsgt esrabia bende 9haftalık gebeyim benimde göbeğim 4aylık gibi duruyor ve kendimi durduramıyorum yiyorum sürekli 😩bu gidişle 100kilo olcam 😔
irmsm Gulsurmeli evet tekme gibi birşey hissediyorum eğer tekmeyse 😂 kasığıma geliyor bacağımı kaldırıyorum yer değiştiriyor