Ozlemergl Son 5 günüm kaldı ama bende tık yok ne olacak bilmiyorum açılma veya sancı olması icin denediğiniz şeyler var mı acaba🤔
Busrabnrby Ozlemergl csnim benimde 39+6 yani pazartesi 40 olcam dunden beri birazcik sancim var gibi ama hepsi yalanci sanci napicam bende bilmiyorum eger bu hafta dogurmazsam 11 de suni sanci ile dogumu baslaticaklar ve buda beni iyice strese sokuyo
Nurya Benimde son 10 günlük 1saat yürüyüş ve bol bol hurma yiyorum canım sancilarim kasilmalarim başladı
kader_gokhan_kulek Valla cnm Bnm son bir gün kaldı normal olarak bekliyoduk ama herhangi bi sancı falan Yok böle gidişle sezeryan olcam 😩😩
Ozlemergl Yürüyüş yapamyorum çok cabuk yoruluyorum belime kramplar giriyo ama bende hurma yiyorum inşallah faydası olur
HabibeGlrmr Bende sizin gibiydim günümüz geciyodu. Daha sora 41+3 te nişanımın gelmesiyle doğum gerceklesti bol bol yürüyüş ve duş tavsiye edebilirim.
Busrabnrby HabibeGlrmr benimde dun nisanim geldi sanirim cok anlayamadim ama bayi buyuk bole sarimsi bi parcaydi akinti o kadar buyuk olmaz diye dudunuyorum dunden beri hafif belimde agri var adet sancisi gibi sancilarim var ama dogum sancisi degil sizce o nisanmiydi 😊
Ozlemergl Ay inşallah normal olur seninkide canm benimkide normal gözükyo ama bilmiyorum yinede sezeryandan çok korkuyorum bide
AyferBasesgioglu Son bir günüm kaldı bende de ufak ufak sancılar vardı o da gitti pazartesi 40 haftalık olacak ama kızımın gelmeye niyeti yok galiba ne nişan ne su tık yok ☺
Ozlemergl Bende kendimi yalnız zannediyodum baya kişi varmş benim gibi olan inşallah hepimizde sağlıkla kucağıma alırız bebişlerimizi 😊
Kdrfts Bende ayni basligi acmayi dusunmustum son 5 ama hic bir belirti yok yuruyus hareket hurma perine masaji dus adacayi herseyi denedim nasil gelcek bu kizanlar bea 😂
MerveKrali Benimde son 10 günüm kaldı pelviste baskı hissediyorum ama Ağrı sancı Yok hayırlısıyla bi gelselerdi iyiydi 😁
Gzmgks MerveKrali merhaba tüm mesajlarınızı okudum nerdeyse biZdede var sap böbrekte 37 haftayım az kaldıkça ben daha da endişeleniyorum siz doğum yaptınız mı ?
Busrabnrby AyferBasesgioglu canim ben devlet hastanesine gidiyorum kendi sancim baslamazsa 11 de suni sanci ile baslaticaklar dogumu devlet hastanelerinde ole yapiyolar en son olmazsa sezeryan yapiyolar acikcasi o suni sanciyi cekip sezeryan olanlar var onu yasamak istemiyorum dua ediyorum bol bol kendi sancim baslasin diye 😊
Ozlemergl Nişan rengini genelde pembemsi bi kıvamda oluyo diyolar ama bilemiyorum yinede canım olabilirde belki
Busrabnrby Ozlemergl bilmiyorum ki canim doktor cati muaynesi yapti birgun sonra ole bisey geldi acaba omu diye dusundum kararsizda kaldim acikcasi
Ozlemergl Benimde pelviste baskı oluyo 2 gündür ama çevremdekiler karnın daha düşmemiş doğumun yaklaşmamış daha diyolar buda beni üzüyo
AyferBasesgioglu Busrabnrby farketmiyor benim de özel de olcak doğumum aynı yöntem yapıyorlar cnm inşallah sancıyı çekip sezeryan olmayız normal olur ☺
Busrabnrby AyferBasesgioglu insallah canim ya tek. Istegim o benimde rabbim.hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip.etsin insallah