Bittercikolataa balkupumm Canim ben ignem bitmeden 10 gün önce igne bulmaya çalışıyorum bu aklinda olsun hic sorun yaşamadım bu sekilde elhamdülillah eczaneci ayiriyordu gidip aliyordum sende böyle yap olur mu suan az bulunuyor en azindan birkac yere soylerlersen eczane olarak yardimci oluyorlar
balkupumm Bittercikolataa kuzum günü dolmadan vermiyorlar nasıl alıyorsun bende ayirttim arayıp ama mesela cumadan almak istedim bir tane vermediler
balkupumm Mom8 söyledim kuzum sistemde gözüküyor raporlu olduğum diyorum onaylı kağıt istiyor ille asla yardımcı olmuyolwr neden bu kadar değerli bu iğne bilmiyorum
Beyzabuglem balkupumm birşey olmaz canım bende oksapar kullanıyorum dün hastanedeydim saatim geçti doktora sordum birgunden birşey olmaz dedi bugün yaptim
Mom8 balkupumm hay Allah’ım ya daha nasıl onaylı kağıt olacak acaba üzülmeyin yarın bulunur bir şekilde birde 3,5 eczaneniz olsun mutlaka bitmeden sürekli arayıp sorun ayırsınlar
Arse89 balkupumm Bende cok rahat aliyorum ignelerimi raporluyum ve bitmesine 10 ignem vardı esim gitti 6 kutu oksapar aldı
Bittercikolataa balkupumm Veriyolar kuzumm olur mu öyle sey benim tc mi aldi igneleri verdi günüm girince sisteme de kendisi girmis galiba eczacim sagolsun sen kendine iyi bir eczaci bul sonuçta hep lazim olacak bu igneler
balkupumm Mom8 ayırdım kuzum sabah direk Alicam hep akşamları vururdum yarın sabah erkenden vurucam inşallah
Nilasyamom balkupumm enox al aynı içerik ecza depolarını arattırın kuzum eczanelere ısrar edin verirler
ynrbrk balkupumm ben hümahatundayım isterseniz hibor verebilirim gelebilecek durumdaysanız ve olur derseniz
ynrbrk balkupumm bir de o eczaneden bir daha alış veriş yapmayın bence sizi resmen ilaçsız bırakmışlar. O gün iğneyi verip girişini Pazartesi yapabilirdi yani onun elindeydi insan olsa verirdi.
Shn16 balkupumm merhaba canim bende bursadanim ve dun aldim daha 6.000 lik oksapar ataevlerde Lavanta eczanesinden ben aldiktan sonra elinde 2-3kutu kaldigini soylemislerdi, elimde var bitane verebilirim istersen
balkupumm Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsiniz kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Sabah erkenden gidip Alicam eczaneden ayirttik. Rabbim yavrularımızı korusun. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah ❤️