badekusunannesi Merhaba hanımlar doğum sonrası için hangi korseyi tercih ettiniz ve ya edeceksiniz .İnstagramda Ayrem korse diye bir sayfa var çoğu kişide kullanmış ve memnun kalmış acaba bilgisi olan var mı ?
etrhn badekusunannesi internette satilan korselerin bir cogu aliexpressten iyice arastirdim ben hepsinin aynisi orda var. su herkesin cok konustugu yamuna korsenin birebir aynisini aliexpresste buldum ve 53 liraya aldim. Tanitim afisi bile ayni yani ordan buraya getirip bize kat kat fazlasina satiyorlar :)
crescent_ badekusunannesi ben owli’nin korsesini kullanmıştım. çok memnun kalmıştım. hala saklıyorum bu doğumda da kullanmak için. tavsiye edebilirim ✌🏼
Buketg13 badekusunannesi bende ordan alcam taytini ve köşesini aynı anda alıp kullanicam memnun olanlar var gerçekten kötü de durmuyor zaten
badekusunannesi etrhn peki teşekkür ediyorum 🙏nasıl bir korse tercih ettiniz balenli mi balensiz korse mi ?
etrhn nlfr_2323 henüz daha gelmedi 37 gün sürüyor teslimat süresi benim doguma iki ayım var beklemek sorun değil o yüzden
etrhn Kızlar ben bunu aldim. https://tr.aliexpress.com/item/32435564635.html Cok fazla yorumu vardı bu çelik balen vs herseyi var latex korse. Satıcının 1 dolar indirimi oluyo 10 dolar üzerine birde yeni üyelere 2 dolarlık kupon veriyo aliexpress ben o şekilde 7.25$ ödedim.
papatya35 etrhn yalnız ürünün alanların yüklediği fotoğraflara baktınız mı hiç ? Videodaki ürünle pek alakası yok gibi geldi hatta bi tanesinin yüklediği resimde korse küçücük kim bilir ne gelecek kargoda bence riskli biraz 🙈
etrhn Mcakir bende baktım valla alicaktim ama fiyatı fazla ve aliexpress üzerinden aldıkları yeri buldum yani birebir aynı ürün teslimat uzun surucek tabii o ayrı mesele :)
Mcakir etrhn ne kadar şuan bilmiyorum ama ben aldığımda indirimdeydi 180 TL civarı. Suweni de öneriyorlar.
Mirayse1 etrhn ali expresten en son gecen yıl alısveriş yaptım ve aldığım ürün kadar vergi ödedim. Vergiler kalktı mı?
etrhn baby3_ umarım gelir doguma iki ay olduğu için cesaret edip aldım gelmezse owli almayı düşünüyorum
etrhn papatya35 çok küçük bedenini görmüş olabilirsiniz benim baktıklarım fotoğraftaki ürüne benziyordu. Teslim edilince benim ürünüm buraya fotoğraf yüklerim bakarsınız
Mirayse1 etrhn benm aldığım 2$ Dı demekki geri kaldırmıslar. Cünkü önceden aldıklarımda hiç ödememiştim. Teşekkürler