Mavi22 dün sabaha karşı bi kıpırdama hissettim inşallah bebeğimin hareketidir 🙇‍♀️🐣

Mavi22 20. Haftada. Kilolu anneler zor hissediyor biraz.

Yaseminsaim doğru tan olarak bebeğin hareketi o 😂 bende 20. Haftada ilk öyle hissetmiştim şok olmuştum.

Serpilkirsiz bende 20nye girecem hiç yok herkes korkutuyor sanki her bebek aynı gibi

1. Haftadayım hissetmemem normal mi kilom var fazlaca bana moral verebilirmisiniz çünkü sürekli bebeğime bişiy olmuş gibi hissediyorum korkuyorum 🙄

Mavi22 16+0′da akşam saat 18.00 da 🥰 karnımda kuş çırpınıyor gibiydi ard arda 4-5 defa tekrarladı 👶

Mavi22 ben ilk 18.haftada falan hissettim ama o kadar emin degildim 20.haftadan sonra emin oldum bebegimin hareketi olduguna su an 29.haftaya girdim esim hareketleri goruyor ama ne zamab elini koysa hissetmek icin bebegimiz hareket etmeyi durduruyor babasina naz yapiyor izin vermiyor🤣

Mavi22 12-14 arası kalp atışı şeklinde hissettim 16 haftada arttı 19 da iyice hisseder olduk 🥰

Ozge1123 doktorlar 20-24 haftada ancak diyor yani normali o zaten endise etmeyin kontrollerde sorun gormuyorsa doktorunuz insallah bisey olmaz bebeginize. Karin kas-yag yapisida etkiliyormus.

Mavi22 18. haftamdayım daha yeni pıt pıt hissediyorum küçük küçük atıyor böyle

Yarın 21 olucaz pıt pıt hissediyorum 🤲❤️ Kanat çırpmadı gibi bişi 🤲🥺❤️🧿 daha dışardan hissedemedik 😩 eşim sürekli göz hapsine aldı karnımı 😁 Rabbim bizimle birlikte tüm bebek bekleyenlere, sağlıkla sorunsuzca kavuştursun inş 🤲❤️

Mavi22

19da hafif hafif hissediyordum şimdi 20+3 daha net hissediyorum

18 ci haftada karincalama gibi his oldu 20 ci haftada tam hissettim 😍

Mavi22

Mavi22 16. Haftamda hissettim, ufak bi gerginlik yaptı elimi üzerine koyunca avucumun altında bıldırcın yumurtası vardı sanki 🤷‍♀️☺️

İkizlerimin hareketlerini 16. haftadan itibaren ufak ufak hissetmeye başladım🥰 şimdi 25 haftamızı doldurduk hareket ne kelime biri duruyo biri başlıyo 😄😄

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.