Bebeğinizin ilk hareketi ?
Yaseminsaim doğru tan olarak bebeğin hareketi o 😂 bende 20. Haftada ilk öyle hissetmiştim şok olmuştum.
Serpilkirsiz bende 20nye girecem hiç yok herkes korkutuyor sanki her bebek aynı gibi
- Haftadayım hissetmemem normal mi kilom var fazlaca bana moral verebilirmisiniz çünkü sürekli bebeğime bişiy olmuş gibi hissediyorum korkuyorum 🙄
Mavi22 16+0′da akşam saat 18.00 da 🥰 karnımda kuş çırpınıyor gibiydi ard arda 4-5 defa tekrarladı 👶
Mavi22 19+4 🙏🤰
Mavi22 12-14 arası kalp atışı şeklinde hissettim 16 haftada arttı 19 da iyice hisseder olduk 🥰
- Haftada
Ozge1123 doktorlar 20-24 haftada ancak diyor yani normali o zaten endise etmeyin kontrollerde sorun gormuyorsa doktorunuz insallah bisey olmaz bebeginize. Karin kas-yag yapisida etkiliyormus.
Mavi22 18. haftamdayım daha yeni pıt pıt hissediyorum küçük küçük atıyor böyle
Mavi22 22 haftada
Yarın 21 olucaz pıt pıt hissediyorum 🤲❤️ Kanat çırpmadı gibi bişi 🤲🥺❤️🧿 daha dışardan hissedemedik 😩 eşim sürekli göz hapsine aldı karnımı 😁 Rabbim bizimle birlikte tüm bebek bekleyenlere, sağlıkla sorunsuzca kavuştursun inş 🤲❤️
18 ci haftada karincalama gibi his oldu 20 ci haftada tam hissettim 😍
Nilasyamom 18+2 yim ben de hissedemedim daha😕
İkizlerimin hareketlerini 16. haftadan itibaren ufak ufak hissetmeye başladım🥰 şimdi 25 haftamızı doldurduk hareket ne kelime biri duruyo biri başlıyo 😄😄