12 de hissettim ama çok çok minik hareketler. 8 şubat ’ta randevum var inş cinsiyetini öğrenicez 🥰🥰

Ya ilk gebeliğim ben anlayamadım şuan 20+2 böle kalp çarpıntısı olurda hani baloncuk gibi bişey hissedilir ya göğüste aynı onları kasilarimda ve göbek deliğinin altında hissedyrm ama bağırsak hareketiyle karıştırılıyor deniyor. Kafamı karisitryo buda ama sıklıkla oluyo gün içinde oluyo sanirim kızım 🥰

Mavi22 17. Haftada hissettim. Şuan 19. Haftadayız ve artık çok rahat hissediyorum 😍

Mavi22 9. Haftada damar atması gibi biraz daha sert halı tabi pıt pıt etti ben galiba çok erken hissetmişim yorumlara bakınca ☺️

Mavi22 3. Ayda galiba psikolojik olarak titrediğini hissettim ❤️

Mavi22 dün sabaha karşı bi kıpırdama hissettim inşallah bebeğimin hareketidir 🙇‍♀️🐣

Mavi22 20. Haftada. Kilolu anneler zor hissediyor biraz.

Yaseminsaim doğru tan olarak bebeğin hareketi o 😂 bende 20. Haftada ilk öyle hissetmiştim şok olmuştum.

Serpilkirsiz bende 20nye girecem hiç yok herkes korkutuyor sanki her bebek aynı gibi

1. Haftadayım hissetmemem normal mi kilom var fazlaca bana moral verebilirmisiniz çünkü sürekli bebeğime bişiy olmuş gibi hissediyorum korkuyorum 🙄

Mavi22 16+0′da akşam saat 18.00 da 🥰 karnımda kuş çırpınıyor gibiydi ard arda 4-5 defa tekrarladı 👶

Mavi22 ben ilk 18.haftada falan hissettim ama o kadar emin degildim 20.haftadan sonra emin oldum bebegimin hareketi olduguna su an 29.haftaya girdim esim hareketleri goruyor ama ne zamab elini koysa hissetmek icin bebegimiz hareket etmeyi durduruyor babasina naz yapiyor izin vermiyor🤣

Mavi22 12-14 arası kalp atışı şeklinde hissettim 16 haftada arttı 19 da iyice hisseder olduk 🥰