sdmr20 Hep düzenli olan adetim Geçen ay ilk defa gecikmişti hemde 17 gün ben test yaptım bişey çıkmadı beta baktırdım gebelik yok neyse bu ay da 2 gün gecikti hiç bi belirtim de yok sadece beyaz yumurtlama günündeymiş gibi akıntı geliyor sürekli 🥺
edb06 sdmr20 benim de 28 en geç 29 günde bir gelirdi ilk kez 9 gün gecikti 10 gün önce kan testi negatif 4 gün önce idrar testi negatif. İnsan haliyle umutlaniyor. Benimle aynı durumda olanlar varmış demek 😔
irem10_03 Parla_ canım sen hamilesin bendede banada öle oldu hayırlısı olsun mutlaka doktora git hemen acildede bakıyolar💜
Angels-35 Parla_ benimde böyle çıkmıştı 30 haftalık olduk şimdi bence pozitif hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Parla_ irem10_03 teşekkür ederiim inşallah öyledir , yarın gideceğim🙏 Direkt hamilelik için kan vermek istiyorum mu diyoruz acaba🙈 özele gideceğim daha önce hiç başıma gelmeyince ilk olacak
1prens1prensesannesii Parla_ kadın doguma git muayane eder test yaptim silik cikti dersin doktor senden kan testi ister zaten canim
1prens1prensesannesii Parla_ ben 3 haftalikken yapmistin bu skilde cikti 15 gün sonra tekrar yaptim net bi sekilde cikti 5 haftayi geciyodum hamilesin inşallah kanda ver kesinlessin
Parla_ 1prens1prensesannesii teşekkür ederim, uygulama da benim de 3 haftalık gözüküyor yarın bir daha yapacağım belki azcık daha belirginleşir sonra da kan inşallah ☺️
aslihangacal m_arslan45 benim 6 gün kala silik çıkmıştı çok şükür şu an 15 haftalık hamileyim allah gönlünüze göre versin inşallah🤲🏻
1prens1prensesannesii Parla_ ben ilk senin yaptigin testten yaptim aynen bu sekilde cikti sonra erken gebelik testi varya onlar bi tik daha pahali ama kesin sonuc veriyo ondan aldim onda negatif cikti bnde o teste guvenip yoktur dedim yine hasta olmayinca 15 gun sonra yine normal test yaptim net bi sekilde cikti
1prens1prensesannesii Parla_ aynen canım 17 haftalik olduk bile hamilesin büyuk ihtimal rabbim güzel haberler almayi nasip etsin insallah
Mooommyy1 m_arslan45 benim adetim gecmesine ragmen hep silik cıkmısti suan 8+5 olduk cok sükür darısı size ⚘🥰