Hilal97_ Arkadaşlar 5 haftalik hamileyim alttan muane oldum bugün rahim kısalığımda var alttan muane dusuge sebep olur mu
Aysenur05 Hilal97_ bnde olmştm 5 haftalıkken 6. Haftada hatta 12. Haftada da olmştm bi skıntı yaşamadm 34. Haftamdaym şuan karından yapılan ultrasonda bebeği net göremeyz demişti doktorm o yüzden vajinal ultrasonla bakmşti
Ohaezgi Hilal97_ bende 7 haftalıkken oldum acilde gece gitmiştim alttan muayne yaptılar sonra etrafımdan duymuştum düşük olur diye doktoruma sordum hiç bişey olmaz dedi olmadı şükür zaten şuan 37+5teyim korkma canım aklına kötü bişey getirme
Frzn Böyle bir durumu doktorunuza sormanız daha sağlıklı değil mi.Buradan alacağınız cvplara nasıl güvenebiliyorsunuz.İlginç
Hilal97_ Frzn belki ayni durumu yaşamış arkadaşlar vardır doktoruma ulaşamadım burdan alacagim cevaplar kafamı biraz hafifletecek buraya güvenip güvenmemem kimseyi ilgilendirmez
Cemrreedemirci Doktor uygun görüp yaptıysa burda kim ne yazarsa yazsın bence doktorunuza itimat edin.
Aysenur05 Hilal97_ bi sıkıntı olsaydı doktorunz yapmazdi zaten google bakabilirsin ilk haftalarda vajinal ultrason oluyormş bnde bakmştm çnkü ozamanlar 🙃
Happylif3 Hilal97_ Hayır canım. Kese küçük olunca zaten emin olmak için alttan bakıyorlar. Sence doktorlar öyle bi tehlike olsa böyle bi şey yaparlarmı. Az mantıklı ol
Hilal97_ Happylif3 bu konuda doktorlarda ikiye bölünmüş durumda zarari yok diyende var var diyende var