Ceyfer Mondlicht benimde icimde senin icin hersey guzel olcak gibi geciyo umudunu kesme canim benim 🙏🏻 Cikmadik candan ümit kesilmez 💕 aksam 6da gidicem 8de cikar sonuc hemen haberdar edicem 😊
Mondlicht Ceyfer ayyyy çok sevindim yaaaa tabi ki tutunmuş Allahın izniyle iyi olacak dikkat et kendine kuzum
Mondlicht Ceyfer ayrıca seninki benimkinden daha çok çıkmış benimki 93,135,124 sonra 175 olmuştu en son gecen çarşamba günü daha sonra gitmedim ben bence sende hemen gitme kuzum az bekle 1haftaya falan git.
tubi97a Ceyfer selamlar aynı durumu yaşıyorum benim ilk beta hcg 30.99 çıktı 2 gün sonra 5.77 çarşambaya yine gideceğim sence kimyasal mı ? Kanamam olmadı
Ceyfer Mondlicht insallaah sende bende bu durumda olan herkes bebeklerini saglikla kucaklarina alsin insallah 🙏🏻💕💕
Ceyfer Mondlicht ben duramiyorum ki simdi olsa simdi gitcem 😊 ama sali gununu beklicem tekrar kan verip oyle gecerim doktorun yanina
Ceyfer Mondlicht geldim canim doktor deger tekrar yukselmis dis gebelik degildir ama durumlar karisik genis capli bi devlet hastanesine git dedi bende devlet hastanesine geldim simdi kan aldilar zar zor bide biz bakalim dediler simdi bekliyorum kan sonucunu bakalim doktorlar hic ilgilenmiyo sanki normal biseymis gibi niye geldinki diyo Allah dusurmesin
Mondlicht Ceyfer Allahım ya işte damdan düşenin derdinden damdan düşen anlar derler bizde hakkımıza hayırlısı olsun kuzum. Değerin kaça yükselmiş
Ceyfer Mondlicht 1072PINAR degerim 140 olmus anlamadim hic bisey bi doktor dis gebelik olamaz dedi bi doktor dis gebelikte olabilir tutunuyoda olabilir dedi.
Mondlicht Ceyfer bak ne güzel iki katından bile fazla. İnşallah sana tutunacak bebeğin kuzum🙏 bu arad sende akıntı falan olmuşmuydu
Ceyfer Mondlicht evet kuzum olmustu halada var akinti devam ediyo ama cok yukselmemismi simdi bir gunde 2 kati olmus
Mondlicht Ceyfer bence gayet güzel ya Allahım hayırlısıyla düzene bindirsin inşallah 💕😊 ben daha ne alemdeyim bilmiyorum kısmet. Akıntı oldu azıcık sarı açık kahve gibi ama oda gecti şükür.
Csena Ceyfer olması gereken 2 günde 2 katına yada daha yükseğine çıkması canım inş herseyin hayırlısı olur🎈
Ceyfer Mondlicht cok saol kuzum insallah hakkimizda hayirlisi olsun sendede sknti yok bence bebek tutunmaya calisiyo ama masallah sabirlisin ben duramiyorum doktor ben senden 5 inde istemistim niye erken yaptirdin dedi 😊 yarin yine cikmayi dusunuyorum :)
Mondlicht Ceyfer canım inan bu zamana kadar o kadar gittim ki yoruldum. Bu sefer bekleyeceğim dedim. Herşeye hazırlıklıyım artık kuzum 😊😊
Ceyfer Mondlicht mubarek ramazanda ayinda bol bol dua edelim kuzum 💕 insallah bebislere bisey olmicak 🙏🏻
Mondlicht Ceyfer inşallah canım ya bak en azından seninki güzel gidiyor Allahın izniyle . Benimkinin akıbeti meçhul 🙂